"Gugl" i "Verajzon" konkurišu "ajpedu"

Bez autora
May 12 2010

Telefonski operater "Verajzon vajerles" (Verizon wireless) objavio je da sa veb pretraživačem "Guglom" radi na razvoju elektronskog tablet (mini-prenosivog) uređaja koji bi mogao da konkuriše tablet računaru "ajped" (iPad) koga je "Epl" (Apple) lansirao prošlog meseca.Gleda se sve što 'Gugl' ima u svojoj 'arhivi', a moglo bi da se iskoristi u razvoju tablet uređaja koji će korisnicima pružiti fantastično iskustvo. "Verajzon vajrles", najveći operater mobilne telefonije u SAD, je zajednička kompanija telekomunikacionih firmi - američkog "Verajzona" i britanskog "Vodafona".

"Gugl" i "Verajzon" konkurišu "ajpedu"Telefonski operater "Verajzon vajerles" (Verizon wireless) objavio je da sa veb pretraživačem "Guglom" radi na razvoju elektronskog tablet (mini-prenosivog) uređaja koji bi mogao da konkuriše tablet računaru "ajped" (iPad) koga je "Epl" (Apple) lansirao prošlog meseca.

"Gledamo sve što 'Gugl' ima u svojoj 'arhivi', a moglo bi da se iskoristi u razvoju tablet uređaja koji će korisnicima pružiti fantastično iskustvo", izjavio je listu "Vol strit džornal" (Wall Street Journal) izvršni direktor "Verajzona" Lovel MekAdam (Lowell McAdam).

"Verajzon vajrles", najveći operater mobilne telefonije u SAD, je zajednička kompanija telekomunikacionih firmi - američkog "Verajzona" i britanskog "Vodafona", prenele su svetske agencije.

Glavni konkurent te kompanije je telekomunikacioni operater AT&T, koji ima veliku korist od svog ekskluzivnog sporazuma s "Eplom" vezanog za prodaju njegovog mobilnog telefona "ajfon".

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik