Predstavljen novi smart telefon “nokia 500”

Bez autora
Aug 01 2011

Kompanija “Nokia” predstavila je danas novi smart telefon “nokia 500”, jedan od najbržih telefona do danas, koji karakteriše jednostavnost u rukovanju, sa ekranom osetljivim na dodir. U novi model je ugrađen najbrži procesor do sada od jedan gigaherca, kamera od pet megapiksela, poseduje odličnu reprodukciju muzike i mnogobrojne zabavne sadržaje, preinstalirane mape i navigaciju korak po korak.Telefon je podržan najnovijim operativnim ištemom “simbian Anna” sa unapređenim softverom, bržim pretraživačem interneta i novim “Ovi mapama”, sa besplatnom navigacijom za pešake i vozače.

Predstavljen novi smart telefon “nokia 500”Kompanija “Nokia” predstavila je danas novi smart telefon “nokia 500”, jedan od najbržih telefona do danas, koji karakteriše jednostavnost u rukovanju, sa ekranom osetljivim na dodir.

U novi model je ugrađen najbrži procesor do sada od jedan gigaherca, kamera od pet megapiksela, poseduje odličnu reprodukciju muzike i mnogobrojne zabavne sadržaje, preinstalirane mape i navigaciju korak po korak.

Telefon je podržan najnovijim operativnim ištemom “simbian Anna” sa unapređenim softverom, bržim pretraživačem interneta i novim “Ovi mapama”, sa besplatnom navigacijom za pešake i vozače.

Korisnicma je na raspolaganju i aplikacija “Here and Now” za pronalaženje zanimljivih događaja u blizini, a telefon ima i muzički plejer, stereo FM i internet radio.

Telefon je opremljen preinstaliranim folderom, punim najbolje popularne muzike i zabavnih aplikacija kao što su “Shazam Encore”, “Gig Finder”, “Lonely Planet” i “Mićelin guides”.

“Nokia 500” biće dostupna u trećem kvartalu 2011, u crnoj i beloj boji i prodavaće se sa tri različite zamenljive maske.

Nove maske sa više boja i dezena će biti dostupne kasnije ove godine, dok će model u beloj boji biti dostupan u četvrtom kvartalu 2011.

Cena modela je oko 150 evra bez poreza i subvencija.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik