„Alfa“ priprema i „đulijetu“ sedan

Bez autora
Apr 18 2010

„Alfa Romeo“ nastavlja da promoviše svoj novi kompakt „đulijeta“, koji će se u evropskim salonima pojaviti u junu. Italijani su konačno objavili zvaničan video u kojem su pokazali unutrašnjost „đulijete“, inspirisanu modelom „8C kompeticione“. U početku će se prodavati kao „hedžbek“ (početna cena u Italiji 20.800 evra), dok je plan da se u 2011. godini pojavi i sedan verzija „đulija“. „Đulijeta“ će imati pogon na prednje točkove, dok će se kao opcija ponuditi i pogon 4x4. Ulazni model pokreće 1,4-litarski turbo benzinac sa 120 konja, dok će se vozačima koji preferiraju sportsku vožnju sigurno svideti „đulijeta 1.4 turbo multiAir“ sa 170 KS. Naravno, nisu zaboravljeni ni fanovi dizel agregata za koje su odvojena 1.6JTDm sa 105 KS i 2.0JTDm sa 170 KS. Oba agregata su poznata iz „Fijatovih“ modela.

„Alfa“ priprema i „đulijetu“ sedan„Alfa Romeo“ nastavlja da promoviše svoj novi kompakt „đulijeta“, koji će se u evropskim salonima pojaviti u junu.

Italijani su konačno objavili zvaničan video u kojem su pokazali unutrašnjost „đulijete“, inspirisanu modelom „8C kompeticione“.

U početku će se prodavati kao „hedžbek“ (početna cena u Italiji 20.800 evra), dok je plan da se u 2011. godini pojavi i sedan verzija „đulija“. „Đulijeta“ će imati pogon na prednje točkove, dok će se kao opcija ponuditi i pogon 4x4.

Ulazni model pokreće 1,4-litarski turbo benzinac sa 120 konja, dok će se vozačima koji preferiraju sportsku vožnju sigurno svideti „đulijeta 1.4 turbo multiAir“ sa 170 KS. Naravno, nisu zaboravljeni ni fanovi dizel agregata za koje su odvojena 1.6JTDm sa 105 KS i 2.0JTDm sa 170 KS. Oba agregata su poznata iz „Fijatovih“ modela.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik