Besplatna provera klima uređaja

Bez autora
Jun 02 2010

Vlasnici "opela" i "ševroleta" do 15. jula mogu besplatno proveriti klima uređaje u Beoautu. Beoauto, ovlašćeni prodavac i serviser Opel i Chevrolet vozila, posebnom ponudom želi da pomogne vlasnicima vozila ovih marki i njihovim saputnicima da zaštite svoje zdravlje. Posetom servisu umanjuje se rizik nastanka bolesti prouzrokovane uređajem za klimatizaciju. Redovno održavanje sistema klimatizacije u automobilima primarni je zadatak pre dolaska letnje sezone. Osim povećanja efikasnosti, čišćenjem opreme za klimatizaciju mogu da se spreče i simptomi gripa koji je učestala pojava početkom leta. Sparna vrućina tokom leta bez klima uređaja ponekad je neizdrživa, međutim, mora da se zna da njena upotreba može da predstavlja rizik za čovekovo zdravlje. Letnji grip, bol u mišićima i kijanje izazvani su suvim vazduhom i neodgovarajućom upotrebom klima uređaja. Sistem za klimatizaciju izuzetno je pogodan za razvoj bakterija i različitih vrsta gljivica. Tome dodatno doprinosi činjenica da se ovaj sistem koristi samo povremeno (tokom leta) i da je vazduh koji se usisava prepun najsitnije prašine sa puteva.

Besplatna provera klima uređajaVlasnici "opela" i "ševroleta" do 15. jula mogu besplatno proveriti klima uređaje u Beoautu.

Beoauto, ovlašćeni prodavac i serviser Opel i Chevrolet vozila, posebnom ponudom želi da pomogne vlasnicima vozila ovih marki i njihovim saputnicima da zaštite svoje zdravlje. Posetom servisu umanjuje se rizik nastanka bolesti prouzrokovane uređajem za klimatizaciju.

Redovno održavanje sistema klimatizacije u automobilima primarni je zadatak pre dolaska letnje sezone. Osim povećanja efikasnosti, čišćenjem opreme za klimatizaciju mogu da se spreče i simptomi gripa koji je učestala pojava početkom leta.

Sparna vrućina tokom leta bez klima uređaja ponekad je neizdrživa, međutim, mora da se zna da njena upotreba može da predstavlja rizik za čovekovo zdravlje. Letnji grip, bol u mišićima i kijanje izazvani su suvim vazduhom i neodgovarajućom upotrebom klima uređaja.

Sistem za klimatizaciju izuzetno je pogodan za razvoj bakterija i različitih vrsta gljivica. Tome dodatno doprinosi činjenica da se ovaj sistem koristi samo povremeno (tokom leta) i da je vazduh koji se usisava prepun najsitnije prašine sa puteva. Redovno održavanje, najmanje jednom godišnje, a posebno pre letnje sezone omogućava ispravan rad klima uređaja, što podrazumeva čist i svež vazduh u kabini, sprečavanje bolesti i smanjenu potrošnju energije.

Besplatna provera klima uređaja počela je 1. juna i trajaće do 15. jula, a ako je potrebna servisna intervencija odobrava se popust od 10% na cenu usluge, materijala i delova.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik