Ford Ka Individual

Bez autora
Apr 16 2010

Od kada se pojavio, sada već davne 1996. godine, Ford Ka privlači pažnju ljubitelja malih gradskih automobila. Sada dolazi osvežen i spreman za saobraćajne gužve. Prvi primerak ovog malog automobila izašao je 1996. godine. Od tada privlači pažnju, a svi su ga od početka nekako povezali s devojkama za koje je Ford Ka i više nego prikladan. Veliku popularnost stekao je i u poslednjem filmu o tajnom agentu Jamesu Bondu, a sada dolazi osveženog izgleda i s pojačanim „wow” faktorom. Nova linija donosi značajne promene na spoljašnjem izgledu, ali i u enterijeru. Ford Ka, što je posebno zanimljivo, pruža mogućnost personalizacije eksterijera i unutrašnjeg izgleda. Doduše, ne radi se o potpunoj personalizaciji, ali između tri Individual verzije – Grand Prix (crveno-beli), Tattoo (beli s tribalima na krovu) i Digital (crno-žuti) – sigurno ćete naći neku koja odgovara vašoj ličnosti.

Ford Ka IndividualOd kada se pojavio, sada već davne 1996. godine, Ford Ka privlači pažnju ljubitelja malih gradskih automobila. Sada dolazi osvežen i spreman za saobraćajne gužve.

Prvi primerak ovog malog automobila izašao je 1996. godine. Od tada privlači pažnju, a svi su ga od početka nekako povezali s devojkama za koje je Ford Ka i više nego prikladan.

Veliku popularnost stekao je i u poslednjem filmu o tajnom agentu Jamesu Bondu, a sada dolazi osveženog izgleda i s pojačanim „wow” faktorom.

Nova linija donosi značajne promene na spoljašnjem izgledu, ali i u enterijeru.

Ford Ka, što je posebno zanimljivo, pruža mogućnost personalizacije eksterijera i unutrašnjeg izgleda.

Doduše, ne radi se o potpunoj personalizaciji, ali između tri Individual verzije – Grand Prix (crveno-beli), Tattoo (beli s tribalima na krovu) i Digital (crno-žuti) – sigurno ćete naći neku koja odgovara vašoj ličnosti.

Ford Ka Individual dugačak je 3620, visok 1505 i širok 1658 mm.

Raspolaže 1,2-litarskim i 1,3-litarskim benzinskim i dizel motorima od 69 odnosno 75 konja. Maksimalna brzina koju dostiže je 160 km/h.

Cena novog Fordovog mališe kretaće se od 10.650 evra sa porezim

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik