Hotel “Izvor” najmoderniji hotelsko-turistički kompleks u Srbiji

Bez autora
Apr 22 2010

Radovi na hotelu “Izvor” u Aranđelovcu se polako privode kraju. On će biti najmoderniji hotelsko-turistički kompleks u Srbiji, u stilu najboljih evropskih spa-centara, kompletno opremljen za najveće i najreprezentativnije kongresne i političke skupove. Veoma je značajno to što Srbija dobija ovakve objekte koji će doprineti ekonomskom boljitku i razvoju mnogih gradova i turističkih destinacija. Hotel je građen na najmoderniji i najkvalitetniji način, a aktivnost “A” hotelske grupe ne samo u ovom objektu već i u Beogradu, Novom Sadu, Vrnjačkoj banji i na Zlatiboru doprineće razvoju srpskog turizma.

Hotel “Izvor” najmoderniji hotelsko-turistički kompleks u SrbijiRadovi na hotelu “Izvor” u Aranđelovcu se polako privode kraju.

On će biti najmoderniji hotelsko-turistički kompleks u Srbiji, u stilu najboljih evropskih spa-centara, kompletno opremljen za najveće i najreprezentativnije kongresne i političke skupove.

Veoma je značajno to što Srbija dobija ovakve objekte koji će doprineti ekonomskom boljitku i razvoju mnogih gradova i turističkih destinacija.

Hotel je građen na najmoderniji i najkvalitetniji način, a aktivnost “A” hotelske grupe ne samo u ovom objektu već i u Beogradu, Novom Sadu, Vrnjačkoj banji i na Zlatiboru doprineće razvoju srpskog turizma.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik