Hypo Alpe Adria Leasing nudi lizing sa fiksnom kamatnom stopom

Bez autora
Jun 07 2010

Hypo Alpe Adria Leasing ponudila od danas finansiranje putem finansijskog lizinga sa fiksnom kamatnom stopom koja iznosi 7,9 procenata, namenjeno fizičkim i pravnim licima za finansiranje komercijalnih i putničkih vozila. Lizing sa fiksnom kamatnom stopom štiti klijente od rizika skoka kamatne stope i na taj način omogućava tačno planiranje budućih troškova. Visina kamatne stope određena je ugovorom i ostaje ista tokom definisanog perioda, što utiče na to da se iznos rate u tom periodu ne menja. Maksimalni period finansiranja je sedam godina, dok se fiksna kamatna stopa odnosi na prve dve godine. Efektivna kamatna stopa u ovom slučaju iznosi 10,78 odsto, a vozilo je moguće uzeti i bez učešća. Troškovi obrade iznose 1,5 odsto. Ukoliko se klijent odluči za prevremeni otkup vozila, nakon isteka dve godine, troškovi prevremenog otkupa iznose jedan odsto.

Hypo Alpe Adria Leasing nudi lizing sa fiksnom kamatnom stopomHypo Alpe Adria Leasing ponudila od danas finansiranje putem finansijskog lizinga sa fiksnom kamatnom stopom koja iznosi 7,9 procenata, namenjeno fizičkim i pravnim licima za finansiranje komercijalnih i putničkih vozila, saopštila je ta kompanija.

Lizing sa fiksnom kamatnom stopom štiti klijente od rizika skoka kamatne stope i na taj način omogućava tačno planiranje budućih troškova. Visina kamatne stope određena je ugovorom i ostaje ista tokom definisanog perioda, što utiče na to da se iznos rate u tom periodu ne menja.

Maksimalni period finansiranja je sedam godina, dok se fiksna kamatna stopa odnosi na prve dve godine. Efektivna kamatna stopa u ovom slučaju iznosi 10,78 odsto, a vozilo je moguće uzeti i bez učešća. Troškovi obrade iznose 1,5 odsto. Ukoliko se klijent odluči za prevremeni otkup vozila, nakon isteka dve godine, troškovi prevremenog otkupa iznose jedan odsto, saoštila je kompanija Hypo Alpe Adria Leasing.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik