I "Motorola" pravi "pametnjakovića"

Bez autora
Jun 13 2010

I kompanija "Motorola" postaje deo "smartfon" (smartphone) familije i najavljuje da će do kraja ove godine na tržište plasirati dva do četiri nova takva uređaja, uključujući i model od dva gigaherca. Njihov smartfon će imati sve ono što imaju najbolji takvi telefoni koji se već nalaze u prodaj. Tako će posedovati mogućnost snimanja HD sadržaja i video izlaz za prikaz na spoljašnjim ekranima, HD ekran osetljiv na dodir, ali i rotirajućiu kameru od 5 megapiksela, podršku za Flash 10.1, operativni sistem Android, kao i Nvidia Tegra grafiku.

I I kompanija "Motorola" postaje deo "smartfon" (smartphone) familije i najavljuje da će do kraja ove godine na tržište plasirati dva do četiri nova takva uređaja, uključujući i model od dva gigaherca.

Kako najavljuju iz "Motorole", njihov smartfon će imati sve ono što imaju najbolji takvi telefoni koji se već nalaze u prodaj.

Tako će posedovati mogućnost snimanja HD sadržaja i video izlaz za prikaz na spoljašnjim ekranima, HD ekran osetljiv na dodir, ali i rotirajućiu kameru od 5 megapiksela, podršku za Flash 10.1, operativni sistem Android, kao i Nvidia Tegra grafiku.

O dizjanu i ceni ovog uređaja, ništa nije rečeno.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik