„Insignija ST 4x4“ sa dizel agregatom

Bez autora
Jun 13 2010

„Opel“ je nastavio da unapređuje ponudu „automobila godine 2009“ i predstavio je „insigniju sports turer“ sa adaptivnim pogonom na sve točkove. Karavanska „insignija 4x4“ dostupna je sada i u kombinaciji sa dvolitarskim CDTI agregatom sa 160 KS, koji se odlikuje snagom, velikim obrtnim momentom i efikasnim radom. Ovaj aktivni pogonski sistem na sva četiri točka poboljšava upravljanje i stabilnost u svim uslovima vožnje. „Adaptiv 4x4 sistem“ ujedinjuje najbolje karakteristike konvencionalnih mehaničkih i hidrauličnih pogonskih sistema na sva četiri točka. Nudeći optimalnu vuču, izveden je tako da „insignija“ može dinamičnije da se kreće. „Insignija ST 4x4“ može da se naruči i sa dvolitarskim turbo benzincem sa 220 KS i snažnim 2,8 V6 sa 260 konja.

„Insignija ST 4x4“ sa dizel agregatom„Opel“ je nastavio da unapređuje ponudu „automobila godine 2009“ i predstavio je „insigniju sports turer“ sa adaptivnim pogonom na sve točkove.

Karavanska „insignija 4x4“ dostupna je sada i u kombinaciji sa dvolitarskim CDTI agregatom sa 160 KS, koji se odlikuje snagom, velikim obrtnim momentom i efikasnim radom.

Ovaj aktivni pogonski sistem na sva četiri točka poboljšava upravljanje i stabilnost u svim uslovima vožnje. „Adaptiv 4x4 sistem“ ujedinjuje najbolje karakteristike konvencionalnih mehaničkih i hidrauličnih pogonskih sistema na sva četiri točka.

Nudeći optimalnu vuču, izveden je tako da „insignija“ može dinamičnije da se kreće.

„Insignija ST 4x4“ može da se naruči i sa dvolitarskim turbo benzincem sa 220 KS i snažnim 2,8 V6 sa 260 konja.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik