Klikom do zabave

Bez autora
Apr 12 2010

„Pavilion dv6“, prvi „Hjulet pakardov“ prenosivi računar namenjen kućnim korisnicima, sada se na srpskom tržištu može naći i u beloj boji: model „1410em entertejment noutbuk PC munlajt vajt“. Prvi model u crnoj boji, „HP pavilion dv6 blek espreso“ je srpskim korisnicima predstavljen u novembru prošle godine, i to na reviji Dragane Ognjenović. Tako je dobio status i modnog aksesoara i postao prepoznatljiv i po svom lepom i upečatljivom dizajnu. Od sada ovaj model se može naći i u toploj beloj boji. Kako i sam naziv „munlajt vajt“ kaže, bela boja računara podseća na mesečevu svetlost sa prefinjenim sivim talasastim šarama, koje se mogu videti i u unutrašnjem delu i na poklopcu računara. Pored lepog i privlačnog dizajna, „HP pavilion dv6“ seriju računara karakterišu i odlične specifikacije.

Klikom do zabave„Pavilion dv6“, prvi „Hjulet pakardov“ prenosivi računar namenjen kućnim korisnicima, sada se na srpskom tržištu može naći i u beloj boji: model „1410em entertejment noutbuk PC munlajt vajt“.

Prvi model u crnoj boji, „HP pavilion dv6 blek espreso“ je srpskim korisnicima predstavljen u novembru prošle godine, i to na reviji Dragane Ognjenović. Tako je dobio status i modnog aksesoara i postao prepoznatljiv i po svom lepom i upečatljivom dizajnu.

Od sada ovaj model se može naći i u toploj beloj boji. Kako i sam naziv „munlajt vajt“ kaže, bela boja računara podseća na mesečevu svetlost sa prefinjenim sivim talasastim šarama, koje se mogu videti i u unutrašnjem delu i na poklopcu računara.

Pored lepog i privlačnog dizajna, „HP pavilion dv6“ seriju računara karakterišu i odlične specifikacije. Sa monitorom visoke rezolucije od 15,6 inča, „vindous 7 houm premijum“ operativnim sistemom i „intel kor duo“ procesorom T6600, „HP pavilion dv6-1410em“ je idealna alternativa desktop računaru. „HP medija smart“ softver omogućava korisniku da sve elemente zabave, od digitalnih fotografija, video-klipova do muzike, ima na jednom mestu i pokreće ih jednim klikom miša ili daljinskim upravljačem. Integrisana veb kamera i mikrofon olakšavaju pristup komunikaciji na društvenim mrežama.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik