Krediti za mala i srednja preduzeća u KBC banci

Bez autora
Apr 29 2010

KBC banka u Srbiji potpisala je ugovor sa Evropskom investicionom bankom o kreditiranju malih i srednjih preduzeća i investicionih projekata lokalne samouprave u iznosu od 20 miliona evra. Banka je iz sopstvenih izvora dodatno pripremila sredstva u iznosu od 20 miliona evra za podršku projektima u oblasti finansiranja obnovljivih izvora energije, razvoja lokalne zajednice, zaštite životne sredine, zdravstvo i obrazovanje, industriju, turizam i usluge. KBC banka saopštila je i da ima novo sedište u Beogradu, u Airport city, u Ulici omladinskih brigada 90 V. KBC Banka u Srbiji je članica KBC grupe, evropskog finansijskog koncerna prisutnog na više od 35 tržišta širom sveta.

Krediti za mala i srednja preduzeća u KBC banciKBC banka u Srbiji potpisala je ugovor sa Evropskom investicionom bankom o kreditiranju malih i srednjih preduzeća i investicionih projekata lokalne samouprave u iznosu od 20 miliona evra.

Banka je iz sopstvenih izvora dodatno pripremila sredstva u iznosu od 20 miliona evra za podršku projektima u oblasti finansiranja obnovljivih izvora energije, razvoja lokalne zajednice, zaštite životne sredine, zdravstvo i obrazovanje, industriju, turizam i usluge.

KBC banka saopštila je i da ima novo sedište u Beogradu, u Airport city, u Ulici omladinskih brigada 90 V.

KBC Banka u Srbiji je članica KBC grupe, evropskog finansijskog koncerna prisutnog na više od 35 tržišta širom sveta.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik