"Majkrsoft" objavio cene mobilnih telefona "kin"

Bez autora
May 06 2010

Koporacija "Majkrsoft" objavila je cene mobilnih telefona "kin", tako da će kupci za "kin one" i "kin two" morati da izdvoje 49 odnosno 99 dolara uz popust od sto dolara. Mobilni telefoni će se prodavati u paketu sa dvogodišnjim ugovorom mobilnog operatera "Verizon Wireles". Posle potpisivanja ugovora na adresu pretplatnika stiže kartica na kojoj će biti uplaćeno 100 dolara, sto znači da će "kin one" i "kin two" koštati 149 odnosno 199 dolara. Minimalni paket za glasovne komunikacije je 40 dolara, a minimalni paket za internet konekciju je 30 dolara.

Koporacija "Majkrsoft" objavila je cene mobilnih telefona "kin", tako da će kupci za "kin one" i "kin two" morati da izdvoje 49 odnosno 99 dolara uz popust od sto dolara, objavljeno je na zvaničnom sajtu "Windows Phone".

Mobilni telefoni će se prodavati u paketu sa dvogodišnjim ugovorom mobilnog operatera "Verizon Wireles". Posle potpisivanja ugovora na adresu pretplatnika stiže kartica na kojoj će biti uplaćeno 100 dolara, sto znači da će "kin one" i "kin two" koštati 149 odnosno 199 dolara.

Minimalni paket za glasovne komunikacije je 40 dolara, a minimalni paket za internet konekciju je 30 dolara.

Budućim vlasnicima "kin" korporacija će ponuditi i pretplatu na servis "zune pass" po ceni od 15 dolara. "Zune pass" omogućava neograničen pristup muzičkim, televizijskim kanalima i filmovima u toku jednog meseca.

Prodaja mobilnih telefona "Majkrsoft kin" kreće 13. maja, a od 6. maja se mogu poručiti preko sajta "Verizon Wireles".

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik