Mini još tanji

Bez autora
Jun 20 2010

„Epl“ je najavio novu verziju računara „mek mini“, koja ima novi dizajn i nekoliko novih funkcija. Nova verzija „mek minija“ je sva od aluminijuma i ima debljinu od 3,6 centimetara, što je gotovo duplo manje od starog modela. Računar sadrži i port za čitanje memorijskih kartica SD i HDMI port, moćniji „Intelov“ procesor „kor 2 duo“ i grafičko rešenje kompanije „Nvidia“ - „DžiFors 320 M“. „Mek mini“ se i dalje pojavljuje u dve verzije - „klasičnoj“ i SLS (Snou Leopard Server). Prva verzija je sa procesorom od 2,4 gigaherca, dva gigabajta memorije, čvrstim diskom od 320 gigabajta sa 5.400 obrtaja u minuti i čitačem/rezačem DVD sadržaja. Druga verzija sadrži procesor od 2,66 gigaherca, četiri gigabajta memorije i čvrstim diskom od 500 gigabajta, a nema DVD čitač.

Mini još tanji„Epl“ je najavio novu verziju računara „mek mini“, koja ima novi dizajn i nekoliko novih funkcija.

Nova verzija „mek minija“ je sva od aluminijuma i ima debljinu od 3,6 centimetara, što je gotovo duplo manje od starog modela. Računar sadrži i port za čitanje memorijskih kartica SD i HDMI port, moćniji „Intelov“ procesor „kor 2 duo“ i grafičko rešenje kompanije „Nvidia“ - „DžiFors 320 M“.

„Mek mini“ se i dalje pojavljuje u dve verzije - „klasičnoj“ i SLS (Snou Leopard Server). Prva verzija je sa procesorom od 2,4 gigaherca, dva gigabajta memorije, čvrstim diskom od 320 gigabajta sa 5.400 obrtaja u minuti i čitačem/rezačem DVD sadržaja.

Druga verzija sadrži procesor od 2,66 gigaherca, četiri gigabajta memorije i čvrstim diskom od 500 gigabajta, a nema DVD čitač.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik