Novi Yahoo pretraživači za iPhone

Bez autora
Mar 28 2010

Yahoo je nedavno predstavio dve nove aplikacije namenjene iPhone uređaju kompanije Apple, a obe služe za pretraživanje sadržaja. Yahoo Search korisnicima omogućava da sa Yahoo sajtova preuzimaju vesti, sportske rezultate, stanje na berzi, mape i druge podatke. Rezulatati su pregledni i prilagođeni iPhone korisničkom interfejsu. Pretragu je moguće vršiti i izgovaranjem termina koji se traži. Yahoo Sketch-a-Search je aplikacija koja prikazuje mapu sa trenutnom lokacijom na kojoj korisnik može da nacrta bilo koji oblik u nekom delu, gde će aplikacija pronaći restorane i njihovu tačnu lokaciju. Aplikacije su besplatne, a kompatibilne su i za rad na iPad uređajima.

Novi Yahoo pretraživači za iPhoneYahoo je nedavno predstavio dve nove aplikacije namenjene iPhone uređaju kompanije Apple, a obe služe za pretraživanje sadržaja.

Yahoo Search korisnicima omogućava da sa Yahoo sajtova preuzimaju vesti, sportske rezultate, stanje na berzi, mape i druge podatke. Rezulatati su pregledni i prilagođeni iPhone korisničkom interfejsu.

Pretragu je moguće vršiti i izgovaranjem termina koji se traži.

Yahoo Sketch-a-Search je aplikacija koja prikazuje mapu sa trenutnom lokacijom na kojoj korisnik može da nacrta bilo koji oblik u nekom delu, gde će aplikacija pronaći restorane i njihovu tačnu lokaciju.

Aplikacije su besplatne, a kompatibilne su i za rad na iPad uređajima.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik