Povoljni stambeni krediti KBC Banke

Bez autora
Apr 19 2010

KBC Banka danas je objavila da će od 6. juna davati stambene kredite po kamatnoj stopi od 4,45 odsto indeksirane u evrima. U toku trajanja specijalne ponude, do 6. juna 2010. godine, kamatna stopa za stambene kredite indeksirane u EUR iznosi 4,45 odsto (EKS 4,71 odsto, obračunato na bazi šestomesečnog EURIBOR-a na dan 22.03.2010.godine). Krediti su osigurani kod Nacionalne korporacije za osiguranje stambenih kredita, a za vreme trajanja specijalne ponude svi klijenti biće oslobođeni plaćanja troškova obrade kreditnog zahteva.

Povoljni stambeni krediti KBC BankeKBC Banka danas je objavila da će od 6. juna davati stambene kredite po kamatnoj stopi od 4,45 odsto indeksirane u evrima.

U toku trajanja specijalne ponude, do 6. juna 2010. godine, kamatna stopa za stambene kredite indeksirane u EUR iznosi 4,45 odsto (EKS 4,71 odsto, obračunato na bazi šestomesečnog EURIBOR-a na dan 22.03.2010.godine).

Krediti su osigurani kod Nacionalne korporacije za osiguranje stambenih kredita, a za vreme trajanja specijalne ponude svi klijenti biće oslobođeni plaćanja troškova obrade kreditnog zahteva, navodi se u saopštenju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik