Stiže obnovljeni, ali i jeftiniji, "dženezis"

Bez autora
Jun 01 2010

Najveći južnokorejski proizvođač automobila "Hjundaji" počeće ove sedmice prodaju obnovljene, jeftinije verzije luksuznog sedana "dženezis" i modela "dženezis kupe", u nastojanju da izađe u susret zahtevima kupaca. Još su unapredili konkurentnost modela 'dženezis' (Genesis) i 'dzenezis kupe' koji predstavljaju najbolje sedane luksuzne klase u zemlji, sa opcijama koje će najviše zadovoljiti potrebe kupaca. Obnovljeni modeli, takođe, će popraviti "Hjundaijevu" ukupnu konkurentnost u odnosu na uvozne robne marke, koje su uspele da povećaju udeo u prodaji na južnokorejskom tržistu, zahvaljujući agresivnom marketingu i smanjivanjem cene. Novi "grand" model "dženezisa" ima motor od 3,3 litra, kao i model "VIP pak", koji će biti jeftiniji za oko 4.100 dolara u odnosu na starije verzije. Osnovna verzija "dženezisa" je oko 30.000 dolara, a najskuplji model košta oko 40.000 dolara. Prva verzija "dženezisa" proglašena je za automobil godine u Severnoj Americi na Međunarodnom sajmu automobila u Detroitu početkom januara minule godine, u konkurenciji 58 novih modela svetskih automobilskih kuća.

Stiže obnovljeni, ali i jeftiniji, "dženezis"Najveći južnokorejski proizvođač automobila "Hjundaji" počeće ove sedmice prodaju obnovljene, jeftinije verzije luksuznog sedana "dženezis" i modela "dženezis kupe", u nastojanju da izađe u susret zahtevima kupaca, saopštila je uprava kompanije u Seulu.

"Još smo unapredili konkurentnost modela 'dženezis' (Genesis) i 'dzenezis kupe' koji predstavljaju najbolje sedane luksuzne klase u zemlji, sa opcijama koje će najviše zadovoljiti potrebe kupaca," objavila je uprava "Hjundaija" (Hyundai).

Obnovljeni modeli, takođe, će popraviti "Hjundaijevu" ukupnu konkurentnost u odnosu na uvozne robne marke, koje su uspele da povećaju udeo u prodaji na južnokorejskom tržistu, zahvaljujući agresivnom marketingu i smanjivanjem cene.

Novi "grand" model "dženezisa" ima motor od 3,3 litra, kao i model "VIP pak", koji će biti jeftiniji za oko 4.100 dolara u odnosu na starije verzije. Osnovna verzija "dženezisa" je oko 30.000 dolara, a najskuplji model košta oko 40.000 dolara.

Prva verzija "dženezisa" proglašena je za automobil godine u Severnoj Americi na Međunarodnom sajmu automobila u Detroitu početkom januara minule godine, u konkurenciji 58 novih modela svetskih automobilskih kuća.

Luksuzna "Hjundaijeva" limuzina dužine 4,975 metara izrađena je od najkvalitetnijih materijala. Pokreću je dva V6 benzinska agregata od 3,3 i 3,8 litara, od 262 i 290 konjskih snaga.

Kompanija "Hjundaji" predstavila je početkom 2007. svoj novi putnički automobil "dženezis", prvo vozilo južnokorejske firme najviše klase, koje se na tržištu nadmeće sa modelima čuvenih auto-kuća kao što su BMW, "Mercedes-Benc" i "Tojota".

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik