Stvoreni za zabavu

Bez autora
May 16 2010

Kompanija „Soni Erikson“ predstavila je pet novih modela: X10, X10 mini, X10 mini pro, Vivaz i Vivaz pro telefone sa bogatom grafikom, inteligentnim rešenjima i novim korisničkim interfejsom. Ova platforma koristi „otvoreni“ operativni sistem i ima najsavremenije aplikacije iz oblasti zabave, integraciju servisa društvenih medija i bogat grafički korisnički interfejs. X10. Prvi je Soni Erikson telefon na Android platformi. Omogućava korisnicima da organizuju sadržaje pomoću aplikacija „medijaskejp“ i „tajmskejp“. Tajmskejp aplikacija hronološki organizuje celokupnu komunikaciju sa svakim kontaktom na jednom mestu, bez obzira na izvor (SMS, mejl, fejsbuk). Karakteristika inteligentnog prepoznavanja lica može da prepozna do pet lica na slici i automatski ih povezuje sa adresarom korisnika i drugim srodnim vrstama komunikacije sa tom osobom.

Stvoreni za zabavuKompanija „Soni Erikson“ predstavila je pet novih modela: X10, X10 mini, X10 mini pro, Vivaz i Vivaz pro telefone sa bogatom grafikom, inteligentnim rešenjima i novim korisničkim interfejsom.

Ova platforma koristi „otvoreni“ operativni sistem i ima najsavremenije aplikacije iz oblasti zabave, integraciju servisa društvenih medija i bogat grafički korisnički interfejs.

X10.


Prvi je Soni Erikson telefon na Android platformi. Omogućava korisnicima da organizuju sadržaje pomoću aplikacija „medijaskejp“ i „tajmskejp“. Tajmskejp aplikacija hronološki organizuje celokupnu komunikaciju sa svakim kontaktom na jednom mestu, bez obzira na izvor (SMS, mejl, fejsbuk).

Karakteristika inteligentnog prepoznavanja lica može da prepozna do pet lica na slici i automatski ih povezuje sa adresarom korisnika i drugim srodnim vrstama komunikacije sa tom osobom.

X10 mini i pro. Karakteristike koje imaju omogućavaju korisnicima da mogu da personalizuju sva četiri ugla ekrana i widget-e kako bi pristupali potrebnim aplikacijama uz neograničene mogućnosti. Oba modela sadrže i „infiniti“ dugme koje sakuplja sav sadržaj iz „plej nau“ muzičke prodavnice i sa „Jutjub“-a na jednom mestu, što predstavlja pametan način da se pretražuju nove pesme omiljenih izvođača.

Vivaz i vivaz pro. Vivaz je prvi telefon u familiji sa najmodernijim zaobljenim dizajnom. Ima lak pristup društvenim mrežama, kameru sa 8,1 megapiksela i detekciju lica i osmeha.

Vivaz pro dopunjuje ponudu tač skrin telefona sa kverti tastaturom, čime korisnici dodatno unapređuju iskustvo korišćenja za slanje poruka i zabavu. Cela kverti tastatura omogućava korisnicima da komuniciraju brzo i efikasno putem imejla, SMS poruka ili društvenih mreža.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik