Sufinansiranje projekata u oblasti zaštite životne sredine

Bez autora
Jun 15 2010

Ministarstvo životne sredine i prostornog planiranja Republike Srbije raspisalo je konkurs kojim će se sufinansirati projekati nevladinih organizacija u oblasti zaštite životne sredine u 2010. godini. Ukupan iznos sredstava koji će biti dodeljen po ovom Konkursu iznosi 10 miliona dinara. Ministarstvo će sufinansirati projekte najviše do 80 posto vrednosti projekta. Cilj je da se sufinansiraju projekti koji su od javnog interesa i doprinose zaštiti životne sredine razvijanjem ekološke svesti i širenjem znanja o potrebi zaštite životne sredine (ekološke škole i kampovi, seminari, skupovi, izdavaštvo, promotivne aktivnosti, i dr) ili koji imaju za cilj doprinos rešavanju konkretnog problema, kroz jednokratne akcije i kampanje (npr. akcije uređenja prostora, i sl). Realizacija odabranih projekata biće sufinansirana najmanje sa 50.000 dinara, a najviše do 500.000 dinara po projektu. Rok za podnošenje prijava je 30. jun 2010. godine.

Sufinansiranje projekata u oblasti zaštite životne sredineMinistarstvo životne sredine i prostornog planiranja Republike Srbije raspisalo je konkurs kojim će se sufinansirati projekati nevladinih organizacija u oblasti zaštite životne sredine u 2010. godini.

Ukupan iznos sredstava koji će biti dodeljen po ovom Konkursu iznosi 10 miliona dinara. Ministarstvo će sufinansirati projekte najviše do 80 posto vrednosti projekta.

Cilj je da se sufinansiraju projekti koji su od javnog interesa i doprinose zaštiti životne sredine razvijanjem ekološke svesti i širenjem znanja o potrebi zaštite životne sredine (ekološke škole i kampovi, seminari, skupovi, izdavaštvo, promotivne aktivnosti, i dr) ili koji imaju za cilj doprinos rešavanju konkretnog problema, kroz jednokratne akcije i kampanje (npr. akcije uređenja prostora, i sl). Realizacija odabranih projekata biće sufinansirana najmanje sa 50.000 dinara, a najviše do 500.000 dinara po projektu.

Rok za podnošenje prijava je 30. jun 2010. godine.

Detaljnije informacije o konkursu, kao i formular za prijavljivanje možete preuzeti ovde.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik