Suzuki Alto na tržištu Srbije: Ekonomičan potrošač pogodan za gradsku vožnju

Bez autora
Jun 01 2010

Tokom ovog meseca na tržištu Srbije pojaviće se sasvim novi model u ponudi putničkih vozila Suzuki Alto. Suzuki Alto je mali automobil, pogodan za gradsku vožnju, dužine 3,5 metara, širine 1,6, a visine 1,47 metara. Auto ima izuzetno ekonomičnu potrošnju, od 5,5 litara bezolovnog benzina na 100 kilometara u gradskoj vožnji i 3,8 litara na otvorenim putevima. Alto ima sve bezbednosne komponente kao i veći modeli - elektronski program za kontrolu stabilnosti (ESP), vazdušne jastuke za vozača i suvozača, bočne vazdušne jastuke i vazdušne zavese, ISOFIX priključke za sigurnosna dečija sedišta. Cela karoserija je programirana da prihvati i amortizuje veliki deo energije koja se oslobađa pri eventualnim sudarima i time štiti vozača i tri saputnika. Vozilo ima prednje disk kočnice, doboš pozadi, a pokreće ga trocilindrični benzinski motor od 68 konjskih snaga i za 14 sekundi dostiže ubrzanje do 100 kilometara na sat. Cena novog automobila će biti poznata uskoro - kada zvanično bude promovisan na našem tržištu.

Suzuki Alto na tržištu Srbije: Ekonomičan potrošač pogodan za gradsku vožnjuTokom ovog meseca na tržištu Srbije pojaviće se sasvim novi model u ponudi putničkih vozila Suzuki Alto, saopštio je danas serviser i uvoznik Suzukijevih automobila i motocikala, beogradski Euro Sumar.

Suzuki Alto je mali automobil, pogodan za gradsku vožnju, dužine 3,5 metara, širine 1,6, a visine 1,47 metara.

Auto ima izuzetno ekonomičnu potrošnju, od 5,5 litara bezolovnog benzina na 100 kilometara u gradskoj vožnji i 3,8 litara na otvorenim putevima.

Alto ima sve bezbednosne komponente kao i veći modeli - elektronski program za kontrolu stabilnosti (ESP), vazdušne jastuke za vozača i suvozača, bočne vazdušne jastuke i vazdušne zavese, ISOFIX priključke za sigurnosna dečija sedišta.

Cela karoserija je programirana da prihvati i amortizuje veliki deo energije koja se oslobađa pri eventualnim sudarima i time štiti vozača i tri saputnika.

Vozilo ima prednje disk kočnice, doboš pozadi, a pokreće ga trocilindrični benzinski motor od 68 konjskih snaga i za 14 sekundi dostiže ubrzanje do 100 kilometara na sat.

Cena novog automobila će biti poznata uskoro - kada zvanično bude promovisan na našem tržištu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik