U Etno naselje na Kopaoniku biće uloženo 25 miliona evra

Bez autora
May 30 2010

Beogradska kompanija KBM plus najavila je da će ovih dana početi izgradnju Etno naselja "Sveti Simeon" na Kopaoniku, u koji će investirati 25 miliona evra. Planirano je da se u okviru tog turističkog kompleksa, površine 19.500 kvadratnih metara, izgradi 27 kuća, hotel i crkva. Prva faza izgradnje objekata površine 5.500 kvadratnih metara biće završena tokom predstojeće zimske turističke sezone. Kamen temeljac za izgradnju Etno naselja "Sveti Simeon", na lokalitetu Jaram u Opštini Brus, biće postavljen u utorak, 1. juna. Kompleks će biti izgrađen u stilu srednjevekovne srpske arhitekture.

U Etno naselje na Kopaoniku biće uloženo 25 miliona evraBeogradska kompanija KBM plus najavila je da će ovih dana početi izgradnju Etno naselja "Sveti Simeon" na Kopaoniku, u koji će investirati 25 miliona evra.

Kako se navodi u saopštenju, planirano je da se u okviru tog turističkog kompleksa, površine 19.500 kvadratnih metara, izgradi 27 kuća, hotel i crkva.

Prva faza izgradnje objekata površine 5.500 kvadratnih metara biće završena tokom predstojeće zimske turističke sezone.
Kamen temeljac za izgradnju Etno naselja "Sveti Simeon", na lokalitetu Jaram u Opštini Brus, biće postavljen u utorak, 1. juna.

Kako se navodi, kompleks će biti izgrađen u stilu srednjevekovne srpske arhitekture.
Vlasnik kompanije KBM plus je producent Bojan Maljević.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik