Više aplikacija odjednom

Bez autora
Jun 13 2010

„Fudžicu“ je predstavio dva nova „esprimo“ modela desktop računara zasnovana na AMD PC platformi, projektovana za najzahtevnije zadatke u klasi. Spojem novih procesora sa šest jezgara, novi modeli mogu da obezbede poslovnim korisnicima maksimum performansi i pouzdanosti u radu sa više zahtevnih aplikacija istovremeno. Korporativni korisnici koji žele PC računare sa visokim performansama po niskoj ceni sada imaju bogatiji izbor modelom PC računara „esprimo“ E5645 i P5645. Savremeni korisnici desktop-PC računara podrazumevaju mogućnost rada sa više aplikacija istovremeno, a da pri tom ne osete pad performansi. Na primer, ako se pokrene automatsko skeniranje sistema protiv virusa u vreme dok se narezuje neki DVD, novi modeli angažuju snagu šestojezgarnih AMD Fenom procesora sa „turbo kor“ tehnologijom. Jedno jezgro, tako, može da se „usredsredi“ na antivirus skeniranje sistema, dok drugo može da podmiri narezivanje DVD-a.

Više aplikacija odjednom„Fudžicu“ je predstavio dva nova „esprimo“ modela desktop računara zasnovana na AMD PC platformi, projektovana za najzahtevnije zadatke u klasi.

Spojem novih procesora sa šest jezgara, novi modeli mogu da obezbede poslovnim korisnicima maksimum performansi i pouzdanosti u radu sa više zahtevnih aplikacija istovremeno.

Korporativni korisnici koji žele PC računare sa visokim performansama po niskoj ceni sada imaju bogatiji izbor modelom PC računara „esprimo“ E5645 i P5645.

Savremeni korisnici desktop-PC računara podrazumevaju mogućnost rada sa više aplikacija istovremeno, a da pri tom ne osete pad performansi. Na primer, ako se pokrene automatsko skeniranje sistema protiv virusa u vreme dok se narezuje neki DVD, novi modeli angažuju snagu šestojezgarnih AMD Fenom procesora sa „turbo kor“ tehnologijom.

Jedno jezgro, tako, može da se „usredsredi“ na antivirus skeniranje sistema, dok drugo može da podmiri narezivanje DVD-a.

Za korisnike koji rade sa više ekrana istovremeno, oba nova modela imaju i dva „PCI ikspres“ ležišta, preko kojih sistem može da se pojača sa dve brze grafičke kartice tako da odjednom mogu da se povežu četiri monitora. Već postojeći, snažan AMD grafički čip integrisan na ploči, radeon HD4200 sa podrškom za dajrekt X10.1, omogućava korisnicima da povežu dva ekrana na dva digitalna priključka sa superiornim kvalitetom prikaza u poređenju sa analognim VGA priključkom.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik