Avionski let je prava poslastica za pivopije

Bez autora
Oct 01 2017

Njujorška niskotarifna avio-kompanija Džet blu i poznata bostonska pivara Samjuel Adams udružili su snagu kako bi putnicima pivopijama omogućili da probaju čuvena piva te pivare, i to na letu za Denver, gde se tokom oktobra održava Veliki američki festival piva.A kako bi novouspostavljena saradnja mogla adekvatno da se zalije, predstavljeno je novo pivo za visine, koje će biti promovisano na letu 5. oktobra. Tokom leta iz Njujorka do Denvera osnivač i vlasnik bostonske pivare Džim Koš vodiće putnike kroz svet zanatskih piva.

Avionski let je prava poslastica za pivopijezNjujorška niskotarifna avio-kompanija Džet blu i poznata bostonska pivara Samjuel Adams udružili su snagu kako bi putnicima pivopijama omogućili da probaju čuvena piva te pivare, i to na letu za Denver, gde se tokom oktobra održava Veliki američki festival piva.

A kako bi novouspostavljena saradnja mogla adekvatno da se zalije, predstavljeno je novo pivo za visine, koje će biti promovisano na letu 5. oktobra. 

Tokom leta iz Njujorka do Denvera osnivač i vlasnik bostonske pivare Džim Koš vodiće putnike kroz svet zanatskih piva. 

Putnici će moći da probaju tri različita piva, od kojih dva ostaju nepoznanica do samog leta a treće je Samjuel Adams Oktoberfest. 

Osim degustacije, putnike će čekati i raznovrsne tematske pivske aktivnosti i iznenađenja.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik