Croatia Airlines nudi povratne međunarodne letove već od 129 eura

Bez autora
Jan 20 2016

Croatia Airlines danas je uveo posebnu ponudu s još povoljnijim cijenama zrakoplovnih karata za povratna putovanja iz Hrvatske u najpoznatija međunarodna odredišta. Povratne karte za izravne međunarodne letove iz Zagreba u Amsterdam, Beč, Bruxelles, Frankfurt, Kopenhagen, London, München, Pariz, Prištinu, Rim, Sarajevo, Skoplje i Zürich od danas se mogu kupiti već od 129 eura. Posebna ponuda dostupna je i putnicima iz Splita, Dubrovnika, Zadra i Pule, koji povratne karte za navedena odredišta mogu kupiti već od 149 eura. Promotivne cijene karata vrijede isključivo za kupnju preko www.croatiaairlines.hr ili m.croatiaairlines.hr, a uključuju aerodromske pristojbe i naknadu za izdavanje zrakoplovne karte. Za kupnju na drugim prodajnim mjestima tvrtke naplaćuje se TSC.

Croatia Airlines nudi povratne međunarodne letove već od 129 euraCroatia Airlines danas je uveo posebnu ponudu s još povoljnijim cijenama zrakoplovnih karata za povratna putovanja iz Hrvatske u najpoznatija međunarodna odredišta.

Povratne karte za izravne međunarodne letove iz Zagreba u Amsterdam, Beč, Bruxelles, Frankfurt, Kopenhagen, London, München, Pariz, Prištinu, Rim, Sarajevo, Skoplje i Zürich od danas se mogu kupiti već od 129 eura.

Posebna ponuda dostupna je i putnicima iz Splita, Dubrovnika, Zadra i Pule, koji povratne karte za navedena odredišta (preko Zagreba) mogu kupiti već od 149 eura.

Promotivne cijene karata vrijede isključivo za kupnju preko www.croatiaairlines.hr ili m.croatiaairlines.hr, a uključuju aerodromske pristojbe i naknadu za izdavanje zrakoplovne karte (TSC). Za kupnju na drugim prodajnim mjestima tvrtke naplaćuje se TSC.

Posebna ponuda Croatia Airlinesa traje do nedjelje, 24. siječnja 2015.g., a karte kupljene po promotivnim cijenama trebaju se iskoristiti do 10. prosinca ove godine.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik