Do Kopenhagena tri puta sedmično

Bez autora
Feb 28 2016

Turistička ponuda Crne Gore po prvi put je predstavljena na sajmu turizma "Ferie for Alle", u Danskoj. Na sajmu, pored NTO, učestvuju lokalne turističke organizacije Bara i Kotora, kao i predstavnici turističke privrede, "Montenegro stars Hotel Group", "The Queen of Montenegro", "Hotel Avala Resort & Villas", "Hotel Bianca Resort & SPA", "Hunguest Hotel Sun Resort", turistićke agencije "Meridian i Adria DMC". Prvog dana sajma, predstavnici NTOCG su održali sastanke sa vodećim danskim turoperatorima. Apollo Rejser je u svom programu za ovu godinu uvrstio ponudu Crne Gore dok se ponuda privatnog smještaja našla u programu agencije Novasol As. Nacionalni avio prevoznik Montenegro Airlines u saradnji sa turoperatorima sa ovog tržišta, u periodu od maja do oktobra planira realizaciju čarter linije iz Kopenhagena za Podgoricu, tri puta sedmično.

Do Kopenhagena tri puta sedmičnoTuristička ponuda Crne Gore po prvi put je predstavljena na sajmu turizma "Ferie for Alle", u Danskoj.

Na sajmu, pored NTO, učestvuju lokalne turističke organizacije Bara i Kotora, kao i predstavnici turističke privrede, "Montenegro stars Hotel Group", "The Queen of Montenegro", "Hotel Avala Resort & Villas", "Hotel Bianca Resort & SPA", "Hunguest Hotel Sun Resort", turistićke agencije "Meridian i Adria DMC".

"Danas, prvog dana sajma, predstavnici NTOCG su održali sastanke sa vodećim danskim turoperatorima (Apollo Rejser i Novasol As). Apollo Rejser je u svom programu za ovu godinu uvrstio ponudu Crne Gore dok se ponuda privatnog smještaja našla u programu agencije Novasol As.

Nacionalni avio prevoznik Montenegro Airlines u saradnji sa turoperatorima sa ovog tržišta, u periodu od maja do oktobra planira realizaciju čarter linije iz Kopenhagena za Podgoricu, tri puta sedmično", saopšteno je iz NTO.

Tokom sajma planirani su sastanci sa predstavnicima turoperatora, marketinških agencija i medija, u cilju daljeg unapređenja promocije Crne Gore na ovom značajnom tržištu.

Nacionalna turistička organizacija će u predstojećem periodu pojačati aktivnosti na tržištu Skandinavije, obzirom da je potencijal i značaj ovog tržišta izuzetno veliki. Obzirom da je karakteristika Skandinavskog tržišta putovanja tokom cijele godine, cilj je privući što veći  broj turista u predsezoni i postsezoni.

Na sajmu se predstavilo više od hiljadu izlagača iz 113 zemalja svijeta.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik