"Er Srbijom" direktno i do Ohrida

Bez autora
Mar 16 2016

Er Srbija, nacionalna avio-kompanija Republike Srbije, uvesće tri leta nedeljno za Ohrid u junu 2016. godine i time značajno povećati nedeljnu frekventnost letova u okviru svoje regionalne mreže. Avio-kompanija će leteti direktno za Ohrid, popularnu destinaciju u Makedoniji na obalama Ohridskog jezera, ponedeljkom, sredom i petkom, turboelisnim avionom ATR sa 66 sedišta. Er Srbija će takođe povećati broj letova ka Dubrovniku, koje će obavljati svakodnevno, kao i frekventnost letova za Pulu, uvođenjem petog nedeljnog leta, čime će turistima tokom leta omogućiti veći izbor za putovanja ka ovim gradovima na hrvatskoj obali. Pored toga, avio - kompanija će značajno povećati broj letova ka Tivtu, uvođenjem dva dodatna leta nedeljno, dostižući maksimum od 30 povratnih letova nedeljno u letnjoj sezoni.

Er Srbija, nacionalna avio-kompanija Republike Srbije, uvesće tri leta nedeljno za Ohrid u junu 2016. godine i time značajno povećati nedeljnu frekventnost letova u okviru svoje regionalne mreže.

Avio-kompanija će leteti direktno za Ohrid, popularnu destinaciju u Makedoniji na obalama Ohridskog jezera, ponedeljkom, sredom i petkom, turboelisnim avionom ATR sa 66 sedišta.

Er Srbija će takođe povećati broj letova ka Dubrovniku, koje će obavljati svakodnevno, kao i frekventnost letova za Pulu, uvođenjem petog nedeljnog leta, čime će turistima tokom leta omogućiti veći izbor za putovanja ka ovim gradovima na hrvatskoj obali.

Pored toga, avio-kompanija će značajno povećati broj letova ka Tivtu, uvođenjem dva dodatna leta nedeljno, dostižući maksimum od 30 povratnih letova nedeljno u letnjoj sezoni.

Na taj način će biti ponuđeno dodatnih 1.048 sedišta nedeljno na letovima ka Beogradu i iz njega, čime se podstiče rast u sektoru turizma.

Dane Kondić, generalni direktor Er Srbije, rekao je da uvođenje direktnih letova ka Ohridu predstavlja veoma značajan događaj za razvoj naše regionalne mreže, kojim će turistima pružiti brz i pogodan pristup jednoj od najlepših destinacija u Makedoniji.

"Istovremeno produbljujemo našu regionalnu mrežu povećanim brojem nedeljnih letova ka tri popularna grada, što će nam omogućiti da zadovoljimo sezonsku tražnju za putovanjima i nastaviti da razvijamo fleksibilnost, izbor i pogodnost naše regionalne ponude. Er Srbija se trenutno nalazi u veoma uzbudljivoj fazi rasta, a u tesnoj saradnji sa našim partnerima u sektoru turizma ćemo obezbediti da naši novi letovi zaista u punoj meri zažive. Ovakav rast omogućava i nedavni ugovor o lizingu aviona koji smo zaključili sa avio-kompanijom Adrija ervejz, koji je omogućio da Er Srbija rasporedi letelice ATR tako da se uključe u druge obećavajuće saobraćajne tokove u regionu", kazao je Kondić.

Er Srbija namerava da u junu 2016. godine uvede brojne letove, uključujući i let za Njujork, svoj prvi transatlantski let za Sjedinjene Države od 1992. godine, kao i letove za Hamburg, Kijev i Ohrid.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik