Letovi iz Slovenije za Ukrajinu 6 puta tjedno

Bez autora
Oct 08 2017

Ukrajinska zrakoplovna kompanija Windrose od 29. listopada bi trebala letjeti iz Maribora, jednom tjedno za gradove Kijev i Dnipro. Tako piše portal Exyuaviation koji otkriva da je Windrose dobio odobrenje za letove tijekom zimske sezone od ukrajinske državne zrakoplovne agencije. Time bi slovenski i ukrajinski glavni grad bili izvrsno povezani, budući da Windrose od 16. prosinca uvodi i liniju Ljubljana-Kijev dvaput tjedno, a i Adria Airways uspostavlja let na istoj relaciji od 29. listopada, i to triput tjedno.

Letovi iz Slovenije za Ukrajinu 6 puta tjednoUkrajinska zrakoplovna kompanija Windrose od 29. listopada bi trebala letjeti iz Maribora, jednom tjedno za gradove Kijev i Dnipro. Tako piše portal Exyuaviation koji otkriva da je Windrose dobio odobrenje za letove tijekom zimske sezone od ukrajinske državne zrakoplovne agencije.

Time bi slovenski i ukrajinski glavni grad bili izvrsno povezani, budući da Windrose od 16. prosinca uvodi i liniju Ljubljana-Kijev dvaput tjedno, a i Adria Airways uspostavlja let na istoj relaciji od 29. listopada, i to triput tjedno. 

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik