Švedska aviokompanija BRA ove zime obavljat će letove iz Geteborga do Banje Luke

Bez autora
Sep 24 2017

Virtuelna aviokompanija Montefly ugovorila je sa švedskom aviokompanijom BRA (Braathens Regional Airlines) da ove zime obavljaju avionske letove iz Gothenburga u Podgoricu preko Banje Luke.Uprkos najavama da će se letovi održavati tokom cijele zimske sezone, zasad su zakazana samo tri leta, za 22. i 28. decembar ove godine te za 4. januar 2018. godine. BRA je jedna od najvećih švedskih aviokompanija koja posjeduje 25 aviona, među ostalim i ATR72, Avro RJ85 i RJ100.

Švedska aviokompanija BRA ove zime obavljat će letove iz Geteborga do Banje LukeKako prenosi EX-YU Aviation News, virtuelna aviokompanija Montefly ugovorila je sa švedskom aviokompanijom BRA (Braathens Regional Airlines) da ove zime obavljaju avionske letove iz Gothenburga u Podgoricu preko Banje Luke.

Uprkos najavama da će se letovi održavati tokom cijele zimske sezone, zasad su zakazana samo tri leta, za 22. i 28. decembar ove godine te za 4. januar 2018. godine.

BRA je jedna od najvećih švedskih aviokompanija koja posjeduje 25 aviona, među ostalim i ATR72, Avro RJ85 i RJ100.

Na web stranici kompanije Montefly trenutno se mogu kupiti samo povratne karte od Geteborga do Banje Luke, a koštaju 210 eura.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik