U petak sleće prvi avion na liniji Peking-Beograd

Bez autora
Sep 12 2017

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić dočekaće u petak na Aerodromu "Nikola Tesla" prvi let na novouspostavljenoj avionskoj liniji između Pekinga i Beograda.Premijerka Srbije dočekaće novu komercijalnu, interkontinentalnu liniju u društvu ambasadora Narodne Republike Kine u Srbiji Li Mančanga, kao i predstavnika avio-kompanije "Hajnan erlajns". Nakon sletanja prve linije, kojom će u Srbiju doputovati više od 20 privrednika iz Kine i predstavnika poslovnih asocijacija, planirana je kraća ceremonija i obraćanje visokih zvanica.

U petak sleće prvi avion na liniji Peking-BeogradPredsednica Vlade Srbije Ana Brnabić dočekaće u petak na Aerodromu "Nikola Tesla" prvi let na novouspostavljenoj avionskoj liniji između Pekinga i Beograda.

Premijerka Srbije dočekaće novu komercijalnu, interkontinentalnu liniju u društvu ambasadora Narodne Republike Kine u Srbiji Li Mančanga, kao i predstavnika avio-kompanije "Hajnan erlajns".

Nakon sletanja prve linije, kojom će u Srbiju doputovati više od 20 privrednika iz Kine i predstavnika poslovnih asocijacija, planirana je kraća ceremonija i obraćanje visokih zvanica, navodi se u saopštenju Kancelarije Vlade Srbije za saradnju s medijima.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik