Budva: Prodata kuhinja od 17 hiljada evra

Bez autora
Apr 12 2010

Tivatska kompanija Objekta prodala je danas kupcu iz Kotora kuhinju Tamara vrednu 17 hiljada evra. Objekta je i proglašena za najuspešnijeg izlagača na 34. Sajmu nameštaja, opreme za domaćinstva, poslovne prostore i unutrašnju dekoraciju. Toj kompaniji je uručena prva nagrada Ekspo trofi i zlatna plaketa.Kuhinja Tamara, između ostalog, poseduje tehniku Gorenje, aspirator vredan 1,2 hiljade evra, po dva frižidera i pećnice, sertifikovana staklena i aluminijska vrata, kao i fioke španskog proizvođača Baredo. Objekta je u četvrtak prodala još jednu kuhinju po nešto nižoj cijeni.

Budva: Prodata kuhinja od 17 hiljada evraTivatska kompanija Objekta prodala je danas kupcu iz Kotora kuhinju Tamara vrednu 17 hiljada evra.

Objekta je i proglašena za najuspešnijeg izlagača na 34. Sajmu nameštaja, opreme za domaćinstva, poslovne prostore i unutrašnju dekoraciju. Toj kompaniji je uručena prva nagrada Ekspo trofi i zlatna plaketa.

Iz Objekte je saopšteno da kuhinja Tamara, između ostalog, poseduje tehniku Gorenje, aspirator vredan 1,2 hiljade evra, po dva frižidera i pećnice, sertifikovana staklena i aluminijska vrata, kao i fioke španskog proizvođača Baredo.

Objekta je u četvrtak prodala još jednu kuhinju po nešto nižoj cijeni.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik