Mercator otvorio novu trgovinu u Albaniji

Bez autora
Jun 30 2010

Grupa Mercator je 19. lipnja otvorila novu poslovnicu u Albaniji. Nova se trgovina nalazi u unutrašnjosti novog stambenog kompleksa vila pokraj plaže u zaljevu Gjiri i Lalëzit i prostire se na površini od ukupno 170 kvadratnih metara, poručeno je jučer iz slovenskog trgovačkog društva. Nova je Mercatorova trgovina zbog svoje turističke lokacije prvenstveno namijenjena višem društvenom razredu, slavnim osobama, političarima i državnim službenicima. Najveći je slovenski trgovac svoje prve trgovine u Albaniji otvorio prošle godine, a njegov je tamošnji tržišni udio zasad još malen.

Mercator otvorio novu trgovinu u AlbanijiGrupa Mercator je 19. lipnja otvorila novu poslovnicu u Albaniji.

Nova se trgovina nalazi u unutrašnjosti novog stambenog kompleksa vila pokraj plaže u zaljevu Gjiri i Lalëzit i prostire se na površini od ukupno 170 kvadratnih metara, poručeno je jučer iz slovenskog trgovačkog društva.

Nova je Mercatorova trgovina zbog svoje turističke lokacije prvenstveno namijenjena ’’višem društvenom razredu, slavnim osobama, političarima i državnim službenicima’’, navode u Mercatoru. Najveći je slovenski trgovac svoje prve trgovine u Albaniji otvorio prošle godine, a njegov je tamošnji tržišni udio zasad još malen.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik