Mercator: Potvrđena dividenda od 7,2 eura

Bez autora
Jul 13 2010

Skupština dioničara Mercator odlučila je da skoro cijela bilančna dobit iz 2009. u iznosu od 21 milijuna eura namijeni za dividende, koja će iznositi 7,2 eura bruto po dionici. Time je zapravo prihvaćen prijedlog banaka najvećih pojedinačnih vlasnica Mercatora. Obzirom na današnju cijenu dionica od 157,48 eura, dividendni prinos iznosi solidnih 4,5 posto. Uprava pod vodstvom Žige Debeljaka je dobila razrješnicu za prošlogodišnji rad. U Nadzorni odbor izabrani su Miro Medvešek iz NLB-a i Matjaž Kovačič iz NKBM.

Mercator: Potvrđena dividenda od 7,2 euraSkupština dioničara Mercator odlučila je da skoro cijela bilančna dobit iz 2009. u iznosu od 21 milijuna eura namijeni za dividende, koja će iznositi 7,2 eura bruto po dionici.

Time je zapravo prihvaćen prijedlog banaka najvećih pojedinačnih vlasnica Mercatora. Obzirom na današnju cijenu dionica od 157,48 eura, dividendni prinos iznosi solidnih 4,5 posto.

Uprava pod vodstvom Žige Debeljaka je dobila razrješnicu za prošlogodišnji rad. U Nadzorni odbor izabrani su Miro Medvešek iz NLB-a i Matjaž Kovačič iz NKBM (LJSE:KBMR).

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik