Merkator S zakupio Coku

Bez autora
Aug 04 2010

Trgovinska kompanija Merkator S potpisala je juče strateški ugovor sa poslovnim sistemom Coka o dugoročnom zakupu njihove 22 prodavnice prehrambenom robom, u Podunavskom i Braničevskom okrugu, čime je proširila svoju mrežu i na mesta gde do sada nije poslovala, kao što je Smederevska Palanka. Reč je o zakupu na 15 godina, a planirana investicija, koja pored zakupa uključuje modernizaciju prodajnog prostora na 12.300 kvadratnih metara i nabavku nove opreme, iznosi devet miliona evra. Merkator S će kroz partnerski odnos, plasirati i robu fabrike ambalaže od valovite lepenke Mladost iz Odžaka, koja posluje u sastavu Coke.

Merkator S zakupio CokuTrgovinska kompanija Merkator S potpisala je juče strateški ugovor sa poslovnim sistemom Coka o dugoročnom zakupu njihove 22 prodavnice prehrambenom robom, u Podunavskom i Braničevskom okrugu, čime je proširila svoju mrežu i na mesta gde do sada nije poslovala, kao što je Smederevska Palanka.

Predsednica Upravnog odbora Meraktora S i pomoćnica presednika Uprave za Merkator trgovinu jugoistočne Evrope Stanka Čurović, rekla je da je reč o zakupu na 15 godina, a planirana investicija, koja pored zakupa uključuje modernizaciju prodajnog prostora na 12.300 kvadratnih metara i nabavku nove opreme, iznosi devet miliona evra. Merkator S će kroz partnerski odnos, plasirati i robu fabrike ambalaže od valovite lepenke Mladost iz Odžaka, koja posluje u sastavu Coke.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik