“Mr Bricolage” planira da otvori osam centara u Srbiji

Bez autora
Jul 05 2010

Francuski lanac hipermarketa “Mr Bricolage”, koji se bavi prodajom različitih vrsta građevinskih materijala, proizvoda i opreme za uređenje kuće i dvorišta, zainteresovan je da otvori osam novih prodajnih objekata u Srbiji. Vrednost investicije je oko 40 miliona evra. Francuska kompanija želi da otvori prodajne objekte prvenstveno u Beogradu i drugim većim i srednjim gradovima u Srbiji. “Mr Bricolage” hipermarketi su zasnovani na principu “uradi sam”. U decembru 2009. godine otvoren je prodajni objekat u Nišu, a pre nekoliko dana i u Novom Sadu. Tokom tri meseca rada prodajnog centra u Nišu od ukupno 40.000 artikala koji se prodaju u tom tržnom centru oko 40 posto bili proizvodi srpskih dobavljača. Rukovodstvo kompanije je prepoznalo kvalitet srpskih proizvoda i već je započet izvoz naše robe na susedna tržišta. Cilj ove kompanije je da se u narednih pet godina proširi na tržišta Srbije, Makedonije, Hrvatske i Albanije.

“Mr Bricolage” planira da otvori osam centara u SrbijiFrancuski lanac hipermarketa “Mr Bricolage”, koji se bavi prodajom različitih vrsta građevinskih materijala, proizvoda i opreme za uređenje kuće i dvorišta, zainteresovan je da otvori osam novih prodajnih objekata u Srbiji.

Vrednost investicije je oko 40 miliona evra.

Francuska kompanija želi da otvori prodajne objekte prvenstveno u Beogradu i drugim većim i srednjim gradovima u Srbiji.

“Mr Bricolage” hipermarketi su zasnovani na principu “uradi sam”.

U decembru 2009. godine otvoren je prodajni objekat u Nišu, a pre nekoliko dana i u Novom Sadu. Tokom tri meseca rada prodajnog centra u Nišu od ukupno 40.000 artikala koji se prodaju u tom tržnom centru oko 40 posto bili proizvodi srpskih dobavljača. Rukovodstvo kompanije je prepoznalo kvalitet srpskih proizvoda i već je započet izvoz naše robe na susedna tržišta.   

Cilj ove kompanije je da se u narednih pet godina proširi na tržišta Srbije, Makedonije, Hrvatske i Albanije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik