Napredak otvorio trgovački centar Kamelija u Kotoru

Bez autora
Apr 14 2010

Kompanija Napredak Kotor danas je svečano otvorila ekskluzivni šoping centar "Kamelija" na površini od 6 hiljada kvadratnih metara. U okolnostima ekonomske krize, kada su smanjene sve vrste investicija i ulaganja, kada se i najveće svjetske i regionalne kompanije bore za opstanak, smanjuje broj zaposlenih i zatvaraju radna mjesta, mi s ponosom možemo reći da smo sa ovom investicijom pokazali suprotno. Višemilionsku investiciju je, pred brojnim zvanicama i ličnostima iz kulturnog i javnog života Kotora i Crne Gore, otvorila gradonačelnica Marija Ćatović. Bogatstvom sadržaja i ponude “Kamelija" će, sasvim izvjesno, doprinijeti poboljšanju kvaliteta života naših sugrađana i približiti Kotor savremenim trendovima. U velikoj mjeri osvježiće turističku ponudu grada kao mjesto na kojem će svi naši gosti, nakon obilaska istorijskih znamenitosti Boke, moći da uživaju u ovom luksuznom ambijentu, kreiranom po svjetskim standardima.

Napredak otvorio trgovački centar Kamelija u KotoruKompanija Napredak Kotor danas je svečano otvorila ekskluzivni šoping centar "Kamelija" na površini od 6 hiljada kvadratnih metara.

"U okolnostima ekonomske krize, kada su smanjene sve vrste investicija i ulaganja, kada se i najveće svjetske i regionalne kompanije bore za opstanak, smanjuje broj zaposlenih i zatvaraju radna mjesta, mi s ponosom možemo reći da smo sa ovom investicijom pokazali suprotno", rekao je glavni i izvršni direktor kompanije Napredak Duško Blečić, prenosi Radio Kotor.

Višemilionsku investiciju je, pred brojnim zvanicama i ličnostima iz kulturnog i javnog života Kotora i Crne Gore, otvorila gradonačelnica Marija Ćatović, rekavši da će bogatstvom sadržaja i ponude “Kamelija", sasvim izvjesno, doprinijeti poboljšanju kvaliteta života naših sugrađana i približiti Kotor savremenim trendovima.

“U velikoj mjeri osvježiće turističku ponudu grada kao mjesto na kojem će svi naši gosti, nakon obilaska istorijskih znamenitosti Boke, moći da uživaju u ovom luksuznom ambijentu, kreiranom po svjetskim standardima", rekla je Ćatović.

Ona je navela da je “Kamelija" izvrsno arhitektonski uklopljena u postojeću infrastrukturu i izgled grada i dodala kako je uvjerena da će pozitivni efekti njenog otvaranja biti uskoro evidentni u brojnim segmentima života grada.

Većina prodajnih mjesta prodaje garderobu italijanskih brendova, kao što su Monika Manji i Dorabella, a ovdje od danas rade, poslovnica Erste banke, zlatara, knjižara, parfimerije, kafeterije, restoran, teretana, fitnes centar i dječja igraonica. Kompleks je predviđen i za predstave, koncerte, performanse, programe za djecu, kao i modna i zabavna dešavanja.

Rekonstrukciju je finansirao Napredak, jedno od najstarijih trgovačkih preduzeća u Crnoj Gori, a većinski vlasnik Napretka je kompanija Exponat sa udjelom od oko 69,19 odsto.

U okviru tržnog centra “Kamelija” u Kotoru, kompanija Delta Maxi je danas otvorila i supermarket Maxi Exklusiv

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik