Od petka Roda marketi

Bez autora
Aug 12 2010

Slovenački lanac trgovina Merkator otvoriće u petak u crnogorskim gradovima veliki broj objekata svog brenda Roda. Otvaranjem Roda prodajnih objekata, Merkator je ponudu prilagodio potrebama lokalnog tržišta, tako da će žitelji na cijeloj teritoriji Crne Gore, na ovaj način, uživati brojne prednosti Roda trgovina. Srpska kompanija M-Rodić, u većinskom vlasništvu Merkatora, 2008. godine u Kragujevcu je otvorila prvi Roda centar, koji radi po visokim Merkatorovim standardima. Iz kompanije je najavljeno da će nakon otvaranja objekata u Bijelom Polju, Pljevaljima, Beranama, Mojkovcu, Nikšiću i Podgorici, nastaviti sa uvođenjem brenda Roda i u drugim gradovima Crne Gore...

Od petka Roda marketiSlovenački lanac trgovina Merkator otvoriće u petak u crnogorskim gradovima veliki broj objekata svog brenda Roda, saopšteno je iz kompanije.

„Otvaranjem Roda prodajnih objekata, Merkator je ponudu prilagodio potrebama lokalnog tržišta, tako da će žitelji na cijeloj teritoriji Crne Gore, na ovaj način, uživati brojne prednosti Roda trgovina", navodi se u saopštenju Merkatora.

Srpska kompanija M-Rodić, u većinskom vlasništvu Merkatora, 2008. godine u Kragujevcu je otvorila prvi Roda centar, koji radi po visokim Merkatorovim standardima.

Iz kompanije je najavljeno da će nakon otvaranja objekata u Bijelom Polju, Pljevaljima, Beranama, Mojkovcu, Nikšiću i Podgorici, nastaviti sa uvođenjem brenda Roda i u drugim gradovima Crne Gore.

Iz kompanije su najavili da će u petak, na dan otvaranja najvećeg broja Roda objekata, uručiti donaciju za 12 porodilišta u Crnoj Gori, u iznosu od šest hiljada eura.

„Svaku novorođenu bebu na ovaj dan obradovaćemo prikladnim bebi paketom", naveli su iz Merkatora.

Iz Merkatora su najavili da su povodom otvaranja Roda objekata pokrenuli konkurs na sajtu www.radosnavijest.me, u namjeri da nagrade 11 najradosnijih vijesti na osnovu broja glasova posjetioca sajta.

„Deset radosnih vijesti biće nagrađeno vaučerima za kupovinu u Roda objektima, u vrijednosti od 50 eura, dok će najljepša vijest na ovom sajtu, donosiocu donijeti putovanje u Zagreb na finale Evropskog prvenstva u vaterpolu, za dvije osobe", rekli su iz Merkatora.

Konkurs traje do 27. avgusta, a pravo da učestvuju i glasaju imaju svi građani Crne Gore.

Merkator je na tržištu Crne Gore prisutan od 2007. godine, a nedavno je potpisao Ugovor o strateškom povezivanju sa crnogorskim trgovinskim lancima Pantomarket i Plus komerc, vrijedan 30 miliona eura.

Merkator nakon strateškog povezivanja posluje u 90 prodajnih objekata, zapošljava ukupno 1.700 radnika, a sa procijenjenim tržišnim učešćem od oko 20 odsto, postao je vodeći trgovinski lanac u Crnoj Gori.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik