Odluka Skupštine: Konzum širi poslovanje na naftni biznis

Bez autora
Jun 29 2010

Poslovanje Konzuma nadopunjuje se novim djelatnostima: proizvodnjom nafnih derivata, transportom nafte naftovodima i naftnih derivata produktovodima, trgovinom na veliko i malo naftnim derivatima, skladištenjem nafte i naftnih derivata, trgovanjem, posredovanjem i zastupanjem na tržištu nafte i naftnih derivata, odlučila je danas glavna skupština najvećega hrvatskoga malotrgovinskoga lanca. Skupština je odlučila i da se 341,6 milijuna kuna lanjske dobiti rasporedi u zadržanu dobit.

Odluka Skupštine: Konzum širi poslovanje na naftni biznisPoslovanje Konzuma nadopunjuje se novim djelatnostima: proizvodnjom nafnih derivata, transportom nafte naftovodima i naftnih derivata produktovodima, trgovinom na veliko i malo naftnim derivatima, skladištenjem nafte i naftnih derivata, trgovanjem, posredovanjem i zastupanjem na tržištu nafte i naftnih derivata, odlučila je danas glavna skupština najvećega hrvatskoga malotrgovinskoga lanca.

Skupština je odlučila i da se 341,6 milijuna kuna lanjske dobiti rasporedi u zadržanu dobit, navodi se u obavijesti objavljenoj na Zagrebačkoj burzi.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik