Otvara se novi supermarket "Familija" u Nušićevoj

Bez autora
Apr 11 2010

Domaći lanac supermarketa "Familija market", otvara novi maloprodajni objekat u podzemnom prolazu u Nušićevoj ulici. Obnovom lokala, nadašnjeg dragstora, na površini od 320 kvadratnih metara, vraćen je nekadašnji izgled podzemnog prolaza. Budućim kupcima biće ponuđeni sveži i zamrznuti proizvodi, hleb i peciva, povrće i voće, kozmetički i higijenski proizvodi, kućna hemija, vina i veliki izbor slatkih proizvoda i ostali proizvodi, potrebni u svakodnevnom životu porodice. Novi maloprodajni objekat biće na raspolaganju potrošačima radnim danima od 7 do 22 časa, a vikendom od 8 do 19 časova. Na dan otvaranja (12. april) potrošači će imati priliku da degustiraju proizvode "Zlatiborac" i dobiju prigodne poklone, dok će prvih šest kupaca dobiti specijalne poklone iznenađenja, a prvih sto potrošača "Frikom" sladolede.

Otvara se novi supermarket "Familija" u NušićevojDomaći lanac supermarketa "Familija market", otvara novi maloprodajni objekat u podzemnom prolazu u Nušićevoj ulici.

Obnovom lokala, nadašnjeg dragstora, na površini od 320 kvadratnih metara, vraćen je nekadašnji izgled podzemnog prolaza.

Budućim kupcima biće ponuđeni sveži i zamrznuti proizvodi, hleb i peciva, povrće i voće, kozmetički i higijenski proizvodi, kućna hemija, vina i veliki izbor slatkih proizvoda i ostali proizvodi, potrebni u svakodnevnom životu porodice.

Novi maloprodajni objekat biće na raspolaganju potrošačima radnim danima od 7 do 22 časa, a vikendom od 8 do 19 časova.

Na dan otvaranja (12. april) potrošači će imati priliku da degustiraju proizvode "Zlatiborac" i dobiju prigodne poklone, dok će prvih šest kupaca dobiti specijalne poklone iznenađenja, a prvih sto potrošača "Frikom" sladolede.

- Cilj kompanije je da taj supermarket postane ponovo omiljena prodavnica Beograđana, a u asortimanu će domaća roba imati prioritet, ali će se istovremeno potrošačima ponuditi i roba iz uvoznog programa - navedeno je u toj kompaniji.

"Familija market" je u poslednje dve godine otvorila maloprodajne objekte u okviru Robnih kuća Beograd u Beogradu, i to na Dušanovcu, u Zemunu, Beograđanki, Savi i Miljakovcu, kao i u Užicu, Knjaževcu, Leskovcu, Kraljevu, Bajinoj Bašti, Kragujevcu, Nišu i Boru.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik