Otvoren supermarket kompanije "Tuš"

Bez autora
Jun 15 2010

Slovenačka kompanija "Tuš" otvorila je danas u Kragujevcu supermarket u kojem na oko 2.500 kvadratnih metara nudi oko 14.000 prehrambenih i drugih artikala. Vrednost ovog objekta, koji su otvorili direktor "Tuš trejda" Tomaž Križaj i gradonačelnik Kragujevca Veroljub Stevanović, je 3,5 miliona evra i u njemu je zaposlenje našlo 30 Kragujevčana.Supermarket, u čijem sastavu su i apoteka i kafić, otvoren je u kragujevačkom naselju Aerodrom i sedmi je u Srbiji ove kompanije, u kojima je zaposleno ukupno oko 200 radnika.

Otvoren supermarket kompanije Slovenačka kompanija "Tuš" otvorila je danas u Kragujevcu supermarket u kojem na oko 2.500 kvadratnih metara nudi oko 14.000 prehrambenih i drugih artikala.

Vrednost ovog objekta, koji su otvorili direktor "Tuš trejda" Tomaž Križaj i gradonačelnik Kragujevca Veroljub Stevanović, je 3,5 miliona evra i u njemu je zaposlenje našlo 30 Kragujevčana.

Supermarket, u čijem sastavu su i apoteka i kafić, otvoren je u kragujevačkom naselju Aerodrom i sedmi je u Srbiji ove kompanije, u kojima je zaposleno ukupno oko 200 radnika.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik