Počela rasprodaja imovine Pevec transporta - od 39 vozila prodan jedan kamion

Bez autora
Jun 23 2010

Od 39 vozila koliko ih nakon stečaja ostalo u vlasništvu Pevec transporta, na današnjoj javnoj dražbi održanoj na Trgovačkom sudu u Bjelovaru prodan je jedan kamion. Kupio ga je obrtnik iz Pule, koji je za njega izdvojio oko 240 tisuća kuna. Vozne jedinice, njih 38 (od toga 14 kamiona), prodavale su se pojedinačno, a početna cijena iznosila je 8,8 milijuna kuna bez PDV-a, što je 65 posto vrijednosti procjenjene od strane sudskih vještaka. Datum idućeg ročišta kao i nova diskontna cijena preostalog voznog parka bit će poznata nakon sastanka Odbora vjerovnika. Vjerovnici od Pevec transporta potražuju 365 milijuna kuna.

Počela rasprodaja imovine Pevec transporta - od 39 vozila prodan jedan kamionOd 39 vozila koliko ih nakon stečaja ostalo u vlasništvu Pevec transporta, na današnjoj javnoj dražbi održanoj na Trgovačkom sudu u Bjelovaru prodan je jedan kamion.

Kupio ga je obrtnik iz Pule, koji je za njega izdvojio oko 240 tisuća kuna. Vozne jedinice, njih 38 (od toga 14 kamiona), prodavale su se pojedinačno, a početna cijena iznosila je 8,8 milijuna kuna bez PDV-a, što je 65 posto vrijednosti procjenjene od strane sudskih vještaka.

Datum idućeg ročišta kao i nova diskontna cijena preostalog voznog parka bit će poznata nakon sastanka Odbora vjerovnika. Vjerovnici od Pevec transporta potražuju 365 milijuna kuna.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik