Tring zastupnik fiskalnih sistema u FBiH

Bez autora
Jun 28 2010

Preduzeće "Tring" iz Gračanice izabrano je za zastupnika fiskalnih sistema u FBiH na tenderu, koji je raspisalo Ministarstvo finansija FBiH. Ministarstvo će do kraja mjeseca potpisati ugovor sa svim odabranim proizvođačima i zastupnicima fisklanih sistema, a nakon toga će definisati datum početka sertifikacije njihovih uređaja. Iz firme "Tring" je saopšteno da su njihova rješenja zasnovana na provjerenim fiskalnim uređajima renomiranog evropskog proizvođača "Carat Electronics". Gračanička firma je potpisala direktan ugovor sa spomenutim proizvođačem o zastupanju za teritoriju FBiH. Rješenja "Carat Electronicsa" se uveliko koriste u RS, Grčkoj, Bugarskoj, Rumuniji i Srbiji. U ponudi su rješenja koja će zadovoljiti sve nivoe korisnika i sve vrste djelatnosti.

Tring zastupnik fiskalnih sistema u FBiHPreduzeće "Tring" iz Gračanice izabrano je za zastupnika fiskalnih sistema u FBiH na tenderu, koji je raspisalo Ministarstvo finansija FBiH.

Ministarstvo će do kraja mjeseca potpisati ugovor sa svim odabranim proizvođačima i zastupnicima fisklanih sistema, a nakon toga će definisati datum početka sertifikacije njihovih uređaja.

Iz firme "Tring" je saopšteno da su njihova rješenja zasnovana na provjerenim fiskalnim uređajima renomiranog evropskog proizvođača "Carat Electronics". Gračanička firma je, kako navodi, potpisala direktan ugovor sa spomenutim proizvođačem o zastupanju za teritoriju FBiH. Rješenja "Carat Electronicsa" se uveliko koriste u RS, Grčkoj, Bugarskoj, Rumuniji i Srbiji.

"U ponudi su rješenja koja će zadovoljiti sve nivoe korisnika i sve vrste djelatnosti", saopšteno je iz "Tringa".

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik