Tuzlanska pivara izvozi na Kosovo

Bez autora
Apr 19 2010

"Tuzlanska pivara" isporučila je prve količine svojih proizvoda na područje Kosova. Ulazak na tržište Kosova rezultat je uspješnih pregovora s predstavnicima tamošnje firme "N.T. Barkos", krunisanih potpisivanjem dugoročnog ugovora kojim je predviđen izvoz kompletnog asortimana proizvoda "Tuzlanske pivare". Ugovor predviđa izvoz na Kosovo i distribuciju svih vrsta piva, sokova, te mineralnih i izvorskih voda. Iz "Tuzlanske pivare" najavljuju skoro lansiranje na tržište novih proizvoda, kao odgovor na zahtjeve kupaca za širenjem proizvodnog asortimana.

Tuzlanska pivara izvozi na Kosovo"Tuzlanska pivara" isporučila je prve količine svojih proizvoda na područje Kosova, saopšteno je iz tog preduzeća.

U "Tuzlanskoj pivari" kažu da je ulazak na tržište Kosova rezultat uspješnih pregovora s predstavnicima tamošnje firme "N.T. Barkos", krunisanih potpisivanjem dugoročnog ugovora kojim je predviđen izvoz kompletnog asortimana proizvoda "Tuzlanske pivare". Hariz Altumbabić, direktor sektora za marketing i robni promet u "Tuzlanskoj pivari", kaže da ugovor predviđa izvoz na Kosovo i distribuciju svih vrsta piva, sokova, te mineralnih i izvorskih voda.

Iz "Tuzlanske pivare" najavljuju skoro lansiranje na tržište novih proizvoda, kao odgovor na zahtjeve kupaca za širenjem proizvodnog asortimana.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik