Voli otvara novi objekat u Igalu

Bez autora
Jun 17 2010

Nacionalni maloprodajni lanac Voli najavio je da će u subotu otvoriti novi objekat u Igalu. Taj će hipermarket, kako je saopšteno iz kompanije, biti jedan od najsavremenijih prodajnih objekata na primorju, opremljen prema posljednjim tehnološkim dostignućima koji odgovaraju zahtjevima i najstrožih standarda. Prva tri dana od otvaranja ponudićemo specijalne popuste velikog broja artikala iz najtraženijih robnih grupa, a na dan otvaranja kupce očekuju posebne povoljnosti i pokloni. Opštini Herceg Novi će uručiti 10 hiljada eura donacije. Novi hipermarket nudi 13 hiljada artikala, a obezbjeđeno je 60 parking mjesta za kupce. Voli je u ovom objektu zaposlio 80 radnika, a cilj kompanije je da u svakom crnogorskom gradu ima po jedan sličan objekat. Najavili su i skoro otvaranje distributivuog centra u Podgorici. Novi hipermarket Volija nalazi se u bivšoj upravnoj i prodajnoj zgradi Montrija, na samom izlazu iz Igala.

Voli otvara novi objekat u IgaluNacionalni maloprodajni lanac Voli najavio je da će u subotu otvoriti novi objekat u Igalu.

Taj će hipermarket, kako je saopšteno iz kompanije, biti jedan od najsavremenijih prodajnih objekata na primorju, opremljen prema posljednjim tehnološkim dostignućima koji odgovaraju zahtjevima i najstrožih standarda.

”Prva tri dana od otvaranja ponudićemo specijalne popuste velikog broja artikala iz najtraženijih robnih grupa, a na dan otvaranja kupce očekuju posebne povoljnosti i pokloni”, saopštili su iz Volija, dodajući da će opštini Herceg Novi uručiti 10 hiljada eura donacije.

Novi hipermarket nudi 13 hiljada artikala, a obezbjeđeno je 60 parking mjesta za kupce. Voli je u ovom objektu zaposlio 80 radnika, a cilj kompanije je da u svakom crnogorskom gradu ima po jedan sličan objekat. Najavili su i skoro otvaranje distributivuog centra u Podgorici.

Novi hipermarket Volija nalazi se u bivšoj upravnoj i prodajnoj zgradi Montrija, na samom izlazu iz Igala.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik