Beograd: Za let avionom galeb 250 evra

Bez autora
Feb 23 2012

Beograđani i svi posetioci srpske prestonice moći će od 1. aprila da lete na 8.000 metara mlaznim borbenim avionom "galeb", ali i drugim "old tajmerima" bivše JNA. Aeroklub "Galeb" ponudio je mogućnost ljubiteljima visina da se za 250 evra koliko iznosi zlatna članska karta vinu pola sata u visine sa legendarnim borbenim avionom, dok sa srebrnom kartom koja košta 100 evra mogu da računaju na vožnju nekim drugim modelom.Avion "galeb" je rashodovan, skinuto je borbeno naoružanje i svi oni koji su željni adrenalina mogu da 15, odnosno 30 minuta uživaju u vratolomijama iskusnih pilota.

Beograd: Za let avionom galeb 250 evraBeograđani i svi posetioci srpske prestonice moći će od 1. aprila da lete na 8.000 metara mlaznim borbenim avionom "galeb", ali i drugim "old tajmerima" bivše JNA.

Aeroklub "Galeb" ponudio je mogućnost ljubiteljima visina da se za 250 evra koliko iznosi zlatna članska karta vinu pola sata u visine sa legendarnim borbenim avionom, dok sa srebrnom kartom koja košta 100 evra mogu da računaju na vožnju nekim drugim modelom.

- Avion "galeb" je rashodovan, skinuli smo borbeno naoružanje i svi oni koji su željni adrenalina mogu da 15, odnosno 30 minuta uživaju u vratolomijama iskusnih pilota - kaže Jadranka Marin, iz Aerokluba "Galeb".

- Ili da odaberu neki od klipnih aviona "utva", "kraguj" i "zlim" za 100 evra.

Iskusni piloti i mehaničari već 15 godina nastupaju na aeromitinzima po inostranstvu i prvi turisti-piloti bili su stranci. U Beogradu su, do sada, avion iznajmljivali momci željni da ostvare dečački san, dok se u inostranstvu iza leđa pilota uglavnom nalaze - žene.

Mlaznim "galebom" mogu da lete samo punoletne osobe, a deca tokom leta mogu da dođu u Lisičji jarak i šmirglaju, farbaju i popravljaju avione sa mehaničarima.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik