BH Airlines vraća linije za Beč i Skopje po cijeni od 49 eura

Bez autora
Jan 19 2012

Kompanija BH Airlines će dodatno raširiti krila ovog ljeta. Nakon što je najavljeno da će nastaviti sezonske ljetne letove za Štokholm i Geteborg, ove godine će biti pokrenute i dvije linije koje su bile aktivne u prošlosti - za Skoplje i Beč. Letovi za Beč, baš kao i za Frankfurt, ukinuti su prošle godine, na zaprepaštenje mnogih vjernih putnika. BH Airlines sada planira raditi do pet letova sedmično za Beč, baš kao i za Skoplje, avionom ATR72. Austrian Airlines je profitirao nakon što je BH Airlines ugasio liniju prema Beču i trenutno imaju dva dnevna leta na relaciji Beč - Sarajevo. No, sad će opet imati ozbiljnu konkurenciju na ovoj liniji. Bh. kompanija je prošle godine ugasila ovu liniju zbog slabe popunjenosti na letovima. Linije BH Airlinesa za Beč i Skoplje ponovo će biti aktivne od 25. marta. Cijena karte i za Beč i za Skoplje je ista - 49 eura plus aerodromska taksa.

BH Airlines vraća linije za Beč i Skopje po cijeni od 49 euraKompanija BH Airlines će dodatno raširiti krila ovog ljeta. Nakon što je najavljeno da će nastaviti sezonske ljetne letove za Štokholm i Geteborg, ove godine će biti pokrenute i dvije linije koje su bile aktivne u prošlosti - za Skoplje i Beč.

Letovi za Beč, baš kao i za Frankfurt, ukinuti su prošle godine, na zaprepaštenje mnogih vjernih putnika. BH Airlines sada planira raditi do pet letova sedmično za Beč, baš kao i za Skoplje, avionom ATR72.

Austrian Airlines je profitirao nakon što je BH Airlines ugasio liniju prema Beču i trenutno imaju dva dnevna leta na relaciji Beč - Sarajevo. No, sad će opet imati ozbiljnu konkurenciju na ovoj liniji.

Bh. kompanija je prošle godine ugasila ovu liniju zbog slabe popunjenosti na letovima. Linije BH Airlinesa za Beč i Skoplje ponovo će biti aktivne od 25. marta. Cijena karte i za Beč i za Skoplje je ista - 49 eura plus aerodromska taksa.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik