Budvi milion od takse

Bez autora
Dec 22 2011

Turistička organizacija Budva naplatila je nešto više od million eura boravišne takse. Iz TOB-a su kazali da su zadovoljni naplatom, s obzirom da je prihod ostvaren po tom osnovu znatno veći nego prošle godine. Najveći iznos novca naplaćen je od gostiju u hotelima na budvanskoj rivijeri, dok je od turista u privatnom smještaju naplaćeno 370 hiljada eura. U hotelima i privatnom smještaju na budvanskoj rivieri krajem prošle sedmice je boravilo oko 650 gostiju, što je 22 odsto više nego u istom periodu prošle godine. Od ukupnog broja gostiju, njih 550 su bili strani. U hotelima je registrovano oko 400 turista, sedam odsto više nego u uporednom periodu, dok je u privatnom smještaju boravio 251 gost.

Budvi milion od takseTuristička organizacija Budva naplatila je nešto više od million eura boravišne takse.

Iz TOB-a su agenciji MINA-business kazali da su zadovoljni naplatom, s obzirom da je prihod ostvaren po tom osnovu znatno veći nego prošle godine.

Najveći iznos novca naplaćen je od gostiju u hotelima na budvanskoj rivijeri, dok je od turista u privatnom smještaju naplaćeno 370 hiljada eura.

Prema podacima TOB-a, u hotelima i privatnom smještaju na budvanskoj rivieri krajem prošle sedmice je boravilo oko 650 gostiju, što je 22 odsto više nego u istom periodu prošle godine.

Od ukupnog broja gostiju, njih 550 su bili strani.

U hotelima je registrovano oko 400 turista, sedam odsto više nego u uporednom periodu, dok je u privatnom smještaju boravio 251 gost.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik