Croatia Airlines uveo iPhone aplikaciju

Bez autora
Oct 05 2011

Croatia Airlines uveo je novu aplikaciju koja korisnicima iPhonea omogućuje jednostavnije, brže i učinkovitije planiranje putovanja. iPhone aplikacija može se besplatno preuzeti preko iTunes App storea, a korisnicima omogućuje lakši pristup informacijama oko organizacije putovanja zrakoplovom. Pod opcijom Red letenja dostupna je pretraga mreže letova Croatia Airlinesa i to prema određenom datumu te polaznoj, odnosno dolaznoj zračnoj luci. Za provjeru statusa bilo kojeg leta dovoljno je izabrati opciju Status leta te samo unijeti broj leta i datum. Informacije o poslovnicama tvrtke u zemlji i inozemstvu mogu se pronaći pod opcijom Poslovnice, a informacije o tome kako se može obaviti registracija za let (check in) pod opcijom Prijava za let. O prijevozu do hrvatskih zračnih luka i iz njih, više se može saznati izborom opcije Prijevoz, a odgovori na pitanja oko prijevoza prtljage nalaze se u sadržaju pod nazivom Prtljaga.

Croatia Airlines uveo iPhone aplikacijuCroatia Airlines uveo je novu aplikaciju koja korisnicima iPhonea omogućuje jednostavnije, brže i učinkovitije planiranje putovanja, izvijestili su iz hrvatskog nacionalnog avioprijevoznika.

iPhone aplikacija može se besplatno preuzeti preko iTunes App storea, a korisnicima omogućuje lakši pristup informacijama oko organizacije putovanja zrakoplovom. Pod opcijom Red letenja dostupna je pretraga mreže letova Croatia Airlinesa i to prema određenom datumu te polaznoj, odnosno dolaznoj zračnoj luci. Za provjeru statusa bilo kojeg leta dovoljno je izabrati opciju Status leta te samo unijeti broj leta i datum.

Informacije o poslovnicama tvrtke u zemlji i inozemstvu mogu se pronaći pod opcijom Poslovnice, a informacije o tome kako se može obaviti registracija za let (check in) pod opcijom Prijava za let. O prijevozu do hrvatskih zračnih luka i iz njih, više se može saznati izborom opcije Prijevoz, a odgovori na pitanja oko prijevoza prtljage nalaze se u sadržaju pod nazivom Prtljaga.

iPhone aplikacija omogućuje i pristup internetskim stranicama Croatia Airlinesa preko opcije Web stranica, a pod Kontakt centar korisnicima se nude informacije o telefonima i radnom vremenu zaposlenika s kojima se može obaviti telefonska rezervacija leta.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik