Do Rima za 129 evra

Bez autora
Oct 02 2011

Jat Airways nastavlja sa promotivnim akcijama. Sedma po redu akcija prodaje karata po izuzetno povoljnim cenama trajaće od 3. do 17. oktobra 2011. godine. U ovom periodu putnici će imati priliku da kupuju povratne karte za više evropskih gradova, ukoliko se odluče da putuju od 17. oktobra ove godine do 15. marta 2012, osim u periodu od 16. decembra do 15. januara.Povratne karte po ceni koje se kreću već od 99 evra Jat nudi za Solun, Diseldorf, Podgoricu, Tivat, Sarajevo, Skoplje i Beč. Gradovi za koje će se prodavati karte po ceni od 129 evra su Atina, Istanbul, Rim, Milano, Cirih, Berlin, Frankfurt, Kopenhagen, Stokholm i Geteborg.

Još jedna promotivna akcija Jat-aJat Airways nastavlja sa promotivnim akcijama. Sedma po redu akcija prodaje karata po izuzetno povoljnim cenama trajaće od 3. do 17. oktobra 2011. godine.

U ovom periodu putnici će imati priliku da kupuju povratne karte za više evropskih gradova, ukoliko se odluče da putuju od 17. oktobra ove godine do 15. marta 2012, osim u periodu od 16. decembra do 15. januara.

Povratne karte po ceni koje se kreću već od 99 evra Jat nudi za Solun, Diseldorf, Podgoricu, Tivat, Sarajevo, Skoplje i Beč. Gradovi za koje će se prodavati karte po ceni od 129 evra su Atina, Istanbul, Rim, Milano, Cirih, Berlin, Frankfurt, Kopenhagen, Stokholm i Geteborg. Karte od 159 evra Jat nudi na linijama za Pariz, London, Amsterdam i Brisel. Reč je o povratnim kartama, a neke od destinacija, kao što su Atina, Kopenhagen, Stokholm i Geteborg, nikada nisu bile povoljnije i dostupnije. U cene su uključene sve pripadajuće takse, osim usluge izdavanja karte. Putnici će imati mogućnost da kupuju karte i za letove u suprotnom pravcu, odnosno iz svih navedenih gradova prema Beogradu.

Samo tokom prethodne akcije prodato je 40.000 karata, što ukazuje na kontinuiranu uzajamnu vezu između Jat-a i njegovih putnika iz Srbije i dijspore.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik