DoubleTree by Hilton sklopio prvi ugovor u Hrvatskoj

Bez autora
Sep 26 2011

Hilton Worldwide je potpisao je danas u Zagrebu s tvrtkom B.P. Pluto Ugovor o upravljanju hotelom DoubleTree by Hilton. DoubleTree by Hilton Zagreb u izgradnji bit će dio trgovačko-poslovnog kompleksa, smještenog na prestižnoj lokaciji unutar zagrebačke poslovne četvrti. Otvaranje prvog hotel kompanije u Zagrebu očekuje se u proljeće 2012. Potpisivanje ovog najnovijeg ugovora u jugoistočnoj Europi predstaviti će brend DoubleTree By Hilton putnicima u Hrvatskoj te se tako priključiti hotelu Hilton Marjan Split, koji je u izgradnji. Hilton Worldwide prisutan je u Hrvatskoj od 2005. godine u vidu luksuznog i povijesnog hotela Hilton Imperial Dubrovnik. Vrhunski portfelj naših brendova, koji uključuje DoubleTree by Hilton, kontinuirano raste u jugoistočnoj Europi, što dokazuju projekti koje razvijamo u Hrvatskoj, Crnoj Gori, Rumunjskoj, Mađarskoj i Bugarskoj. Poslovanje u sklopi Hilton Worldwide sustava donosi značajne prednosti vlasnicima i ulagačima, a daljnjim oporavkom tržišta u bliskoj budućnosti očekujemo potpisivanje nekoliko novih ugovora.

DoubleTree by Hilton sklopio prvi ugovor u HrvatskojHilton Worldwide je potpisao je danas u Zagrebu s tvrtkom B.P. Pluto Ugovor o upravljanju hotelom DoubleTree by Hilton.

DoubleTree by Hilton Zagreb u izgradnji bit će dio trgovačko-poslovnog kompleksa, smještenog na prestižnoj lokaciji unutar zagrebačke poslovne četvrti. Otvaranje prvog hotel kompanije u Zagrebu očekuje se u proljeće 2012. Potpisivanje ovog najnovijeg ugovora u jugoistočnoj Europi predstaviti će brend DoubleTree By Hilton putnicima u Hrvatskoj te se tako priključiti hotelu Hilton Marjan Split, koji je u izgradnji. Hilton Worldwide prisutan je u Hrvatskoj od 2005. godine u vidu luksuznog i povijesnog hotela Hilton Imperial Dubrovnik.

''Vrhunski portfelj naših brendova, koji uključuje DoubleTree by Hilton, kontinuirano raste u jugoistočnoj Europi, što dokazuju projekti koje razvijamo u Hrvatskoj, Crnoj Gori, Rumunjskoj, Mađarskoj i Bugarskoj. Poslovanje u sklopi Hilton Worldwide sustava donosi značajne prednosti vlasnicima i ulagačima, a daljnjim oporavkom tržišta u bliskoj budućnosti očekujemo potpisivanje nekoliko novih ugovora“, izjavio je Patrick Fitzgibbon,viši potpredsjednik za razvoj za područje Europe i Afrike, tvrtke Hilton Worldwide.

Rob Palleschi, globalni direktor DoubleTree by Hilton, izjavio je: ''Oduševljeni smo što smo potpisali prvi Ugovor o upravljanju u Hrvatskoj za DoubleTree by Hilton Zagreb. Naš brend nastavlja s razvojem izvanredne mreže hotela u Europi, s ukupno više od 40 hotela i ljetovališta koji su operativni ili u fazi razvoja, na području čitave regije. Isto tako, DoubleTree by Hilton prepoznali su europski gosti i suradnici kao izvanredan lanac hotela i ljetovališta visoke razine, koji bilježi značajan rast u regiji i svijetu''.

Uz 152 sobe za goste, restoran i bar, smještaj u DoubleTree by Hilton Zagreb upotpunit će dodatni restoran, lounge, poslovni centar, spa i wellness centar, Precor fitness, bazen i sauna. Konferencijski prostor prostire se na više od 800 metara kvadratnih te će stajat na raspolaganju gostima za priređivanje različitih poslovnih sastanaka, sastanke izvršnih tijela i društvena događanja.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik