Dunav osiguranju Rehabilitacioni centar Zlatar

Bez autora
Jan 04 2012

Vlada Srbije ustupila je Rehabilitacioni centar "Zlatar" kompaniji "Dunav osiguranje" kao kompenzaciju dugova 108 preduzeća u Srbiji, koja su duže vreme u restruktuiranju i privatizaciji. To za 80 zaposlenih u tom centru predstavlja poslednju šansa za oporavak nekada renomirane zdravstvene i turističke ustanove na planini Zlatar. Centar "Zlatar" nalazi se na 1.200 metara nadmorske visine i na oko 17.000 kvadratnih metara korisnog prostora ima 300 kreveta i relativno dobro očuvanu opremu. Posle više štrajkova i smena rukovodstva, već godinu dana Centar "Zlatar" ne radi. Kompanija "Dunav" još nije precizirala planove za oživljavanje "Zlatara", ali je izvesno da će biti potrebna značajna ulaganja da se ponovo aktivira nekadašnja uzdanica turizma u tom kraju.

Dunav osiguranju Rehabilitacioni centar ZlatarVlada Srbije ustupila je Rehabilitacioni centar "Zlatar" kompaniji "Dunav osiguranje" kao kompenzaciju dugova 108 preduzeća u Srbiji, koja su duže vreme u restruktuiranju i privatizaciji.

Čelnici opštine Nova Varoš saopštili su novinarima da to za 80 zaposlenih u tom centru predstavlja poslednju šansa za oporavak nekada renomirane zdravstvene i turističke ustanove na planini Zlatar.

Centar "Zlatar" nalazi se na 1.200 metara nadmorske visine i na oko 17.000 kvadratnih metara korisnog prostora ima 300 kreveta i relativno dobro očuvanu opremu.

Posle više štrajkova i smena rukovodstva, već godinu dana Centar "Zlatar" ne radi.

Kompanija "Dunav" još nije precizirala planove za oživljavanje "Zlatara", ali je izvesno da će biti potrebna značajna ulaganja da se ponovo aktivira nekadašnja uzdanica turizma u tom kraju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik