Esplanada najbolja na svijetu

Bez autora
Sep 18 2011

Zagrebački hotel Regent Esplanade osvojio je nagradu World Luxury Hotel Awards 2011 za najbolji luksuzni gradski hotel. Svečanost dodjele nagrada održana je sinoć u Smaragdnoj dvorani hotela Regent Esplanade, uz nazočnost brojnih uzvanika iz svjetske hotelske industrije i javnog života Hrvatske. Za nagradu je bilo nominirano više od tisuću hotela u svijetu, a zbrajanjem online glasova gostiju i osoba iz struke nagrade su dodijeljene u ukupno 30 kategorija. World Luxury Hotel Awards 2011 za najbolji luksuzni gradski hotel uručen je hotelu Regent Esplanade u Zagrebu, dok je globalni pobjednik Ritz Carlton Hong Kong. U zvanicima su se, među ostalima, obratili izvršna direktorica WLHA Marinique Truter, direktorica Turističke zajednice grada Zagreba Amelia Tomašević te predsjednik Američke gospodarske komore u Hrvatskoj Don Markušić. Oni su, uz ostalo, naglasili kako je to veliko priznanje ne samo za hotel Regent Esplanade nego i za Hrvatsku te kako je to izvrsna promocija Zagreba, grada koji ima ambiciju postati jedno od vodećih turističkih odredišta u Europi.

Esplanada najbolja na svijetuZagrebački hotel Regent Esplanade osvojio je nagradu World Luxury Hotel Awards 2011 za najbolji luksuzni gradski hotel.

Svečanost dodjele nagrada održana je sinoć u Smaragdnoj dvorani hotela Regent Esplanade, uz nazočnost brojnih uzvanika iz svjetske hotelske industrije i javnog života Hrvatske.

Za nagradu je bilo nominirano više od tisuću hotela u svijetu, a zbrajanjem online glasova gostiju i osoba iz struke nagrade su dodijeljene u ukupno 30 kategorija. World Luxury Hotel Awards 2011 za najbolji luksuzni gradski hotel uručen je hotelu Regent Esplanade u Zagrebu, dok je globalni pobjednik Ritz Carlton Hong Kong.

U zvanicima su se, među ostalima, obratili izvršna direktorica WLHA Marinique Truter, direktorica Turističke zajednice grada Zagreba Amelia Tomašević te predsjednik Američke gospodarske komore u Hrvatskoj Don Markušić. Oni su, uz ostalo, naglasili kako je to veliko priznanje ne samo za hotel Regent Esplanade nego i za Hrvatsku te kako je to izvrsna promocija Zagreba, grada koji ima ambiciju postati jedno od vodećih turističkih odredišta u Europi.

Brojni uzvanici koji su došli ovamo iz raznih krajeva svijeta poput Južne Afrike, Indije, Tajlanda, uistinu su impresionirani ljepotama Zagreba. I to s pravom, izjavio je generalni direktor hotela Regent Esplanade Philip Mahoney.

Nagrada vrednuje ponudu hotela, gostoljubivost osoblja, posvećenost izvrsnosti i vrhunskoj usluzi, a znak je priznanja istinskoj kvaliteti.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik